Google-kalenterien ja ‑tapahtumien siirtäminen

Voit siirtää omistamiasi kalentereita toisille omistajille. Lisäksi voit siirtää tapahtumia toiselle omistajalle tai toiseen kalenteriin.

Vinkki: Kun siirrät tapahtuman, joka sisältää Google Meet ‑linkin, tämä vaikuttaa myös tapahtumaan sovellettaviin videokonferenssikäytäntöihin. Lue lisää siirrettyjen Google Kalenteri ‑tapahtumien asetusten soveltamisesta.

Tapahtumien siirtäminen kalentereiden välillä

Voit siirtää tapahtuman kalenterista toiseen vain, jos olet kyseisen Google Kalenterin tapahtuman järjestäjä. Sinulla on myös oltava sen kalenterin käyttöoikeudet, johon haluat siirtää tapahtuman.

Tapahtuman siirtäminen lisää tapahtuman järjestäjät uuteen kalenteriin ja poistaa ne aiemmasta kalenterista.

Toistuvan tapahtuman siirtäminen toiseen kalenteriin siirtää myös tulevat tapahtumakerrat. Et voi siirtää ainoastaan yhtä toistuvan tapahtuman tapahtumakertaa.

1. Avaa Google Kalenteri Kalenteri .
  2. Avaa kalenteri.
  3. Napauta tapahtumaa, jonka haluat siirtää.
  4. Napauta tapahtuman alta kalenterin nimeä.
  5. Valitse kalenteri, johon haluat siirtää tapahtuman.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna.