Google-kalenterien ja ‑tapahtumien siirtäminen

Voit siirtää omistamiasi kalentereita tai tapahtumia toisille omistajille tai siirtää tapahtumia toiseen kalenteriin.

Luomasi kalenterin siirtäminen
Jos omistat kalenterin ja Google-tilisi poistetaan, myös kalenterisi poistetaan. Jos haluat säilyttää kalenterin, siirrä sen omistajuus toiselle henkilölle. Jos vaihdat uuteen Google-tiliin, tuo tapahtumat uuteen Google Kalenteriin.
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse sivun vasemmasta reunasta Omat kalenterit.
  3. Vie hiiri sen kalenterin päälle, johon haluat lisätä henkilön, ja klikkaa Asetukset Lisääja sitten Asetukset ja jakaminen.
  4. Valitse Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa ‑kohdasta Lisää ihmisiä.
  5. Kirjoita sen henkilön tai ryhmän sähköpostiosoite, jonka haluat kalenterin omistajaksi.
  6. Valitse Käyttöoikeudet-osiosta Tee muutoksia ja hallitse jakamista.
  7. Klikkaa Lähetä.

Lisäämäsi henkilö tai ryhmä on nyt myös kalenterin omistaja.

Tapahtuman siirtäminen jonkun muun omistamaan kalenteriin

Kun luot tapahtuman, voit määrittää jonkun toisen henkilön sen omistajaksi. Uusi omistaja voi muuttaa kaikkia tapahtuman tietoja.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa tapahtumaa ja sitten Asetukset Lisääja sitten Vaihda omistaja.
  3. Kirjoita uuden omistajan tiedot ja hänelle lähetettävä viesti.
  4. Valitse Vaihda omistaja.
  5. Uudelle omistajalle lähetetään linkin sisältävä sähköposti. Olet tapahtuman omistaja niin kauan, kunnes uusi omistaja hyväksyy omistajuuden.
Tapahtuman siirtäminen omistamaasi kalenteriin
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa tapahtumaa ja sitten Muokkaa tapahtumaa Muuta.
  3. Klikkaa Kalenteri-kohdasta Calendar ja kalenterin nimen vierestä alanuolta Alanuoli.
  4. Valitse kalenteri, johon haluat siirtää tapahtuman.
  5. Klikkaa Tallenna.
Tapahtuman kopioiminen toiseen kalenteriin
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa tapahtumaa ja sitten Asetukset Lisää.
  3. Valitse kalenteri, johon haluat kopioida tapahtuman.
  4. Valitse Tallenna.

Tutustu kalenterin jakamiseen muiden kanssa.