Google-kalenterien tai -tapahtumien siirtäminen

Luomasi kalenterin siirtäminen
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse sivun vasemmasta reunasta Omat kalenterit.
  3. Vie hiiri sen kalenterin päälle, johon haluat lisätä henkilön, ja klikkaa Asetukset Lisää ja sitten Asetukset ja jakaminen.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa ‑kohdasta Lisää henkilö.
  6. Kirjoita sen henkilön tai ryhmän sähköpostiosoite, jonka haluat kalenterin omistajaksi.
  7. Klikkaa Lähetä.

Lisäämäsi henkilö tai ryhmä on nyt myös kalenterin omistaja.

Tapahtuman siirtäminen jonkun muun omistamaan kalenteriin

Kun luot kalenterin, voit asettaa jonkun toisen henkilön sen omistajaksi. Omistajat voivat muuttaa kaikkia tapahtuman tietoja.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Avaa tapahtuman tiedot klikkaamalla muokattavaa tapahtumaa.
  3. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Vaihda omistajaa.
  4. Kirjoita uuden omistajan tiedot ja hänelle lähetettävä viesti.
  5. Valitse Vaihda omistaja.
  6. Uudelle omistajalle lähetetään linkin sisältävä sähköposti. Olet omistaja niin kauan, kunnes uusi omistaja hyväksyy omistajuuden.
Tapahtuman siirtäminen omistamaasi kalenteriin
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Avaa tapahtuman tiedot klikkaamalla muokattavaa tapahtumaa.
    • Klikkaa Tapahtumat- tai Kuukausi-näkymästä tapahtumaa ja valitse sitten Muokkaa tapahtumaa.
    • Klikkaa tapahtuman nimeä Päivä-, Viikko- tai 4 päivää ‑näkymästä.
  3. Valitse Lisää Lisää.
  4. Valitse kalenteri, jossa haluat tapahtuman näkyvän.

Vinkki: Voit myös jakaa kalenterisi muille.