Overfør Google-kalendere eller -begivenheder

Du kan overføre kalendere, du ejer, til andre ejere. Du kan også overføre begivenheder til en anden ejer eller kalender.

Tip! Når du overfører begivenheder, der indeholder et Google Meet-link, påvirker det også de politikker for videomøder, der gælder for den pågældende begivenhed. Se, hvordan overførte indstillinger for Google Kalender-begivenheder anvendes.

Overfør en kalender, du har oprettet
Hvis du ejer en kalender, og din Google-konto slettes, bliver din kalender også slettet. Hvis du vil gemme kalenderen, skal du overføre ejerskabet til en anden person. Hvis du flytter til en ny Google-konto, kan du importere begivenheder til din nye Google-kalender.
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Mine kalendere til venstre på siden.
  3. Hold markøren over den kalender, du vil føje en person til, og klik på Valgmuligheder Mereog så Indstillinger og deling.
  4. Klik på Tilføj person i sektionen "Del med bestemte personer".
  5. Angiv mailadressen på den person eller gruppe, du vil gøre til ejer.
  6. Vælg Foretag ændringer, og administrere deling i "Tilladelser".
  7. Klik på Send.

Den bruger eller den gruppe, du har tilføjet, er nu også ejer af kalenderen.

Overfør en begivenhed til en kalender, du ikke ejer

Hvis du opretter en begivenhed, kan du gøre en anden person til ejer af den. Når en anden person er blevet ejer, kan vedkommende ændre eventuelle oplysninger om begivenheder.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på en begivenhed og så Valgmuligheder Mereefterfulgt af Skift ejer.
  3. Angiv den nye ejer, og skriv en besked til vedkommende.
  4. Klik på Skift ejer.
  5. Den nye ejer modtager en mail med et link. Linket er gyldigt i 60 dage.
    Vigtigt! Du er begivenhedens ejer, indtil den nye ejer accepterer ejerskabet.
Overfør en begivenhed til en kalender, du ejer
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på en begivenhed efterfulgt af Rediger begivenhed Rediger.
  3. Ud for Kalender Calendar og kalendernavn skal du klikke på pil ned Pil ned.
  4. Vælg den kalender, du vil flytte begivenheden til.
  5. Klik på Gem.
Kopiér en begivenhed til en anden kalender
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på en begivenhed efterfulgt af Valgmuligheder Mere.
  3. Vælg en kalender, du vil kopiere begivenheden til.
  4. Klik på Gem.

Få flere oplysninger om, hvordan du deler din kalender med en person.