Transferir esdeveniments o calendaris de Google

Pots transferir calendaris que siguin teus a altres propietaris. També pots transferir-ne a un altre propietari o calendari.

Consell: quan transfereixis esdeveniments que continguin un enllaç de Google Meet, això també afectarà les polítiques sobre videoconferències aplicables a l'esdeveniment. Obtén informació sobre com s'aplica la configuració dels esdeveniments de Google Calendar transferits.

Transferir un calendari que hagis creat
Si tens un calendari propi i el teu Compte de Google se suprimeix, el calendari també se suprimirà. Per desar-lo, transfereix-ne la propietat a un altre usuari. Si estàs canviant a un altre Compte de Google, importa els esdeveniments al nou calendari de Google.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Al lateral esquerre de la pàgina, fes clic a Els meus calendaris.
  3. Passa el cursor per sobre del calendari al qual vols afegir algú i fes clic a Opcions Més i després Configuració i compartir.
  4. A la secció "Comparteix amb persones concretes", fes clic a Afegeix persones.
  5. Introdueix l'adreça electrònica de la persona o del grup que vulguis convertir en propietari.
  6. A "Permisos", selecciona Fer canvis i administrar l'ús compartit.
  7. Fes clic a Envia.

Ara, la persona o el grup que hagis afegit també és propietari del calendari.

Transferir un esdeveniment a un calendari que no sigui teu

Si crees un esdeveniment, pots transferir-ne la propietat a una altra persona. Un cop en tingui la propietat, aquesta persona podrà modificar l'esdeveniment com vulgui.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i després Opcions Més i, a continuació, Canvia el propietari.
  3. Introdueix un propietari nou i el missatge que li vulguis enviar.
  4. Fes clic a Canvia el propietari.
  5. El nou propietari rebrà un correu electrònic amb un enllaç que serà vàlid durant 60 dies.
    Important: l'esdeveniment continuarà sent teu fins que aquesta persona accepti tenir-ne la propietat.
Transferir un esdeveniment a un calendari teu
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i, a continuació, Edita l'esdeveniment Edita.
  3. Al costat de Calendar Calendar i del nom del calendari, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Tria un calendari per moure-hi l'esdeveniment.
  5. Fes clic a Desa.
Copiar un esdeveniment en un altre calendari
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i, a continuació, Opcions Més.
  3. Tria un calendari per copiar-hi l'esdeveniment.
  4. Fes clic a Desa.

Obtén informació sobre com pots compartir el calendari amb altres persones.