Transferir esdeveniments o calendaris de Google

Transferir un calendari que hagis creat
  1. Obre Google Calendar des de l'ordinador.
  2. Al lateral esquerre de la pàgina, fes clic a Els meus calendaris.
  3. Passa el cursor per sobre del calendari al qual vulguis afegir algú i fes clic a Opcions Més i després Configuració i com compartir.
  4. Fes clic a Configuració.
  5. A la secció "Comparteix amb persones concretes", fes clic a Afegeix persones.
  6. Introdueix l'adreça electrònica de la persona o del grup que vulguis convertir en propietari.
  7. Fes clic a Envia.

Ara, la persona o el grup que hagis afegit també són propietaris del calendari.

Transferir un esdeveniment a un calendari que no sigui teu

Si has creat un esdeveniment, pots transferir-ne la propietat a un altre usuari. Un cop en sigui el propietari, aquesta persona podrà modificar l'esdeveniment com vulgui.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Fes clic a l'esdeveniment que vulguis canviar per veure'n els detalls.
  3. Fes clic a Més Més i després Canvia el propietari.
  4. Introdueix un propietari nou i el missatge que li vulguis enviar.
  5. Fes clic a Canvia el propietari.
  6. El propietari nou rebrà un correu amb un enllaç. De tota manera, l'esdeveniment continua sent teu fins que aquesta persona accepti ser-ne el propietari.
Transferir un esdeveniment a un calendari teu
  1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Fes clic a l'esdeveniment que vulguis canviar per veure'n els detalls.
    • Si utilitzes la visualització "Agenda" o "Mes", fes clic a l'esdeveniment i a Edita l'esdeveniment.
    • Si utilitzes la visualització "Dia", "Setmana" o "4 dies", fes clic al nom de l'esdeveniment.
  3. Fes clic a Més Més.
  4. Selecciona en quin calendari vols que es mostri l'esdeveniment.

Consell: pot ser que també vulguis compartir el calendari amb altres persones.