Transferir esdeveniments o calendaris de Google

Pots transferir calendaris que siguin teus a altres propietaris, o bé esdeveniments a un altre propietari o a un altre calendari.

Transferir un calendari que hagis creat
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Al lateral esquerre de la pàgina, fes clic a Els meus calendaris.
  3. Passa el cursor per sobre del calendari al qual vols afegir algú i fes clic a Opcions Més i, a continuació, Configuració i compartir.
  4. A la secció "Comparteix amb persones concretes", fes clic a Afegeix persones.
  5. Introdueix l'adreça electrònica de la persona o del grup que vulguis convertir en propietari.
  6. A "Permisos", selecciona Fer canvis i administrar l'ús compartit.
  7. Fes clic a Envia.

Ara, la persona o el grup que hagis afegit també és propietari del calendari.

Transferir un esdeveniment a un calendari que no sigui teu

Si has creat un esdeveniment, pots transferir-ne la propietat a un altre usuari. Un cop en tingui la propietat, aquesta persona podrà modificar l'esdeveniment com vulgui.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i, a continuació, Opcions Més i després Canvia el propietari.
  3. Introdueix un propietari nou i el missatge que li vulguis enviar.
  4. Fes clic a Canvia el propietari.
  5. Un cop fet tot això, el propietari nou rep un correu amb un enllaç. De tota manera, l'esdeveniment continua sent teu fins que aquesta persona accepti ser-ne el propietari.
Transferir un esdeveniment a un calendari teu
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i després Edita l'esdeveniment Edita.
  3. Al costat de la icona Calendar i del nom del calendari, fes clic a Fletxa avall.
  4. Tria un calendari per moure-hi l'esdeveniment.
  5. Fes clic a Desa.
Copiar un esdeveniment en un altre calendari
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i després Opcions Més.
  3. Tria un calendari per copiar-hi l'esdeveniment.
  4. Fes clic a Desa.

Obtén informació sobre com pots compartir el calendari amb altres persones.