Transferir esdeveniments o calendaris de Google

Pots transferir calendaris que siguin teus a altres propietaris. També pots transferir-ne a un altre propietari o calendari.

Consell: quan transfereixis esdeveniments que continguin un enllaç de Google Meet, això també afectarà les polítiques sobre videoconferències aplicables a l'esdeveniment. Obtén informació sobre com s'aplica la configuració dels esdeveniments de Google Calendar transferits.

Pots transferir calendaris que siguin teus a altres propietaris, o bé esdeveniments a un altre propietari o a un altre calendari.

Per transferir calendaris o esdeveniments de Google a l'ordinador, obre Google Calendar. Els canvis que facis a l'ordinador també es mostraran a l'aplicació.