Överföra Google-kalendrar eller händelser

Du kan överföra kalendrar som du äger till andra ägare. Du kan även överföra händelser till en annan ägare eller kalender.

Tips! När du överför händelser som innehåller en Google Meet-länk påverkas även videokonferenspolicyerna som gäller den händelsen. Läs om hur överförda Google Kalender-händelseinställningar tillämpas.

Flytta händelser mellan kalendrar

Om du vill flytta en händelse från en kalender till en annan måste du:

• Vara arrangör av ett Google Kalender-evenemang.

• Ha redigeringsåtkomst till kalendern som du flyttar händelsen till.

När du flyttar en händelse som upprepas till en annan kalender gör du även samma sak med framtida förekomster. Du kan inte flytta enbart en förekomst av en händelse som upprepas.

1. Öppna Google Kalender-appen på en iPhone eller iPad Kalender.

2. Tryck på händelsen följt av Redigera händelse Redigera.

3. Tryck på kalendernamnet under avsnittet där det går att ändra tiden för händelsen.

4. Tryck på namnet på den kalender du vill flytta händelsen till.

5. Tryck på Spara överst till höger.