Overfør Google-kalendere eller -begivenheder

Du kan overføre kalendere, du ejer, til andre ejere. Du kan også overføre begivenheder til en anden ejer eller kalender.

Tip! Når du overfører begivenheder, der indeholder et Google Meet-link, påvirker det også de politikker for videomøder, der gælder for den pågældende begivenhed. Se, hvordan overførte indstillinger for Google Kalender-begivenheder anvendes.

Du kan overføre kalendere, du ejer, til andre ejere eller overføre begivenheder til en anden ejer eller en anden kalender.

Åbn Google Kalender på din computer for at overføre Google-kalendere eller -begivenheder. Eventuelle ændringer, du foretager på din computer, afspejles også i appen.