Overfør Google-kalendere eller -begivenheder

Du kan overføre kalendere, du ejer, til andre ejere. Du kan også overføre begivenheder til en anden ejer eller kalender.

Tip! Når du overfører begivenheder, der indeholder et Google Meet-link, påvirker det også de politikker for videomøder, der gælder for den pågældende begivenhed. Se, hvordan overførte indstillinger for Google Kalender-begivenheder anvendes.

Flyt begivenheder mellem kalendere

Hvis du vil flytte en begivenhed fra én kalender til en anden, skal du:

• Være arrangør af en Google Kalender-begivenhed.

• Have redigeringsadgang til den kalender, du flytter begivenheden til.

Når du flytter en tilbagevendende begivenhed til en anden kalender, skal du gøre det samme for fremtidige forekomster. Du kan ikke flytte én forekomst af en tilbagevendende begivenhed.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på begivenheden og derefter Rediger begivenhed Rediger.

3. Tryk på kalendernavnet under den sektion, hvor du kan ændre tidspunktet for begivenheden.

4. Tryk på navnet på den kalender, du vil flytte begivenheden til.

5. Tryk på Gem øverst i højre hjørne.