Ange din arbetstid och din arbetsplats

Du kan använda arbetstid och tillgänglighet om ditt konto är genom ditt arbete eller din skola. Om du inte ser alternativet arbetstid eller plats kan din administratör ha stängt av det för din organisation. Vem är administratör?

Lägg till din arbetsplats

1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på Skapa Lägg till följt av Arbetsplats.
  3. Klicka på varje datum om du vill ändra datumintervallet.
  4. Välj en arbetsplats:
    • Hemma
    • Kontoret
    • Lägg till en annan plats genom att skriva den i fältet högst upp.
  5. Klicka på Spara.

Redigera arbetsplatsen.

Viktigt! När din kalender delas med någon med synligheten Ledig eller Upptagen, visas din tillgänglighet och arbetsplats.

1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på platsen som du vill ändra följt av Redigera Edit task.
    • Klicka på varje datum om du vill ändra datumintervallet.
  3. Tryck på din nuvarande arbetsplats och välj:
    • Hemma
    • Kontoret
    • Lägg till en annan plats genom att skriva den i fältet högst upp.
  4. Tryck på Spara.

Visa när du inte är på kontoret

När du anger att du är frånvarande avvisar kalendern automatiskt alla möten under den tiden.

1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på Skapa Lägg till och sedan Frånvarande längst ned till höger.
  3. Välj frånvarodatum. Du kan även ange en tid.
    •  Schemalägg frånvarohändelser genom att trycka på Upprepas inte under dagen och tiden du väljer följt av Välj en frekvens.
  4. Valfritt: Ändra avvisningsinställningarna och redigera avvisningsmeddelandet.
  5. Tryck på Spara.

Lägg till din arbetsplats under en del av en dag

1. Öppna appen Google Kalender på en iPhone eller iPad Kalender.
  2. Tryck på Skapa Lägg till följt av Arbetsplats .
  3. Inaktivera Hela dagen.
  4. Välj start- och sluttid genom att trycka på varje datum.
  5. Valfritt: Upprepa din arbetsplats.
    1. Tryck på Upprepas inte .
    2. Välj hur ofta du vill upprepa och avsluta händelsen.
  6. Välj en arbetsplats:
    • Hemma
    • Kontoret
    • Lägg till en annan plats genom att trycka på Lägg till och välj sedan din plats.
  7. Tryck på Spara.

Tips!

• Tryck länge på dagen när du har skapat en arbetsplats för en del av dagen och dra den sedan till ett annat datum eller till en annan tid.
  • Det går att ange att arbetsplatsen upprepas. Läs om att upprepa en befintlig händelse.