Dette er nytt i Google Kalender

Få de nyeste oppdateringene i Google Kalender.

Februar 2023

Spar tid med foreslåtte arbeidssteder

Angi arbeidsstedet ditt raskt ved å bruke forslag basert på de nylige posisjonene dine. Finn ut mer om arbeidssteder.

Rapporter gjøremål som nettsøppel

Rapporter tilordnede gjøremål fra delte plattformer, som rom eller dokumenter, som nettsøppel. Finn ut hvordan du rapporterer tilordnede gjøremål som nettsøppel.

Nå er Kryptering på klientsiden tilgjengelig for flere kunder på datamaskin

Kryptering på klientsiden er tilgjengelig for:

• Google Workspace Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Brukere av Education Standard
Finn ut mer om Kryptering på klientsiden i Kalender.

Januar 2023

Unngå konflikter i tidsplaner for avtaler
For å forhindre dobbeltbestillinger kan Kalender sjekke tilgjengeligheten din i flere forskjellige kalendere (inkludert hovedkalenderen og eventuelle kalendere du eier, administrerer eller abonnerer på). Du kan velge hvilke kalendere som skal sjekkes for konflikter. Finn ut hvordan du unngår konflikter i tidsplaner for avtaler.
Administrer aktiviteter som er kryptert på klientsiden, på mobil (beta)

Kryptering på klientsiden er tilgjengelig på datamaskiner, men også i betaversjon på mobil. Med kryptering på klientsiden kan du

• gjøre aktivitetsdataene enda sikrere
  • ta kontroll over krypteringsnøkler og identitetsleverandører som bruker disse nøklene

Finn ut mer om kryptering på klientsiden i Kalender.

Oktober 2022

Administrer aktiviteter som er kryptert på klientsiden, på datamaskin (beta)
Gjør aktivitetsdataene enda sikrere med kryptering på klientsiden. Ta kontroll over krypteringsnøkler og identitetsleverandører som bruker disse nøklene.

August 2022

Legg til eller endre arbeidssted
I kalenderrutenettet kan du legge til og endre arbeidssted for én eller flere dager.
Bruk fargeetiketter i Google Kalender
Hvis du vil spore kalenderoppføringer i statistikken om tidsbruk, kan du opprette og tilordne fargeetiketter.

Juli 2022

Legg til eller blokker invitasjoner fra avsendere
For å forhindre nettsøppel i Google Kalender kan du
  • angi at invitasjoner fra kjente avsendere skal legges til automatisk i kalenderen din
  • blokkere invitasjoner fra ukjente avsendere
Legg til bestillingssider på nettstedet ditt
Hvis du har et Google Workspace Individual-abonnement eller en konto på Business Standard-nivå eller over, kan du
  • legge til en knapp for tidsplan for avtaler på nettstedet ditt
  • bygge inn bestillingssider på nettstedet ditt

Mai 2022

Del tidsplaner for avtaler fra mobilenheter
Du kan se tidsplaner for avtaler og dele bestillingssider i Google Kalender-appen. Finn ut mer om deling av tidsplaner for avtaler.
Bruk e-postbekreftelse ved bestilling av avtaler
Google Workspace Individual-abonnenter kan kreve at folk som bestiller avtaler med dem, bekrefter en kode via e-post før de bestiller avtalene. Finn ut hvordan du bruker e-postbekreftelse ved bestilling av avtaler.

April 2022

Legg til eksisterende møtenotater i en Google Kalender-aktivitet
Du kan legge ved eksisterende møtenotater i Google Kalender-aktiviteter. Finn ut hvordan du legger til møtenotater i Google Kalender-aktiviteter.

Mars 2022

Bruk tidsplaner for avtaler på jobben eller skolen

Hvis du har Business Standard-konto eller høyere, kan du ta en forhåndskikk på tidsplaner for avtaler for å

• lage din egen bestillingsside
  • tilpasse tilgjengeligheten din for avtaler

Finn ut mer om tidsplaner for avtaler og hvordan de er forskjellige fra avtalevinduer.

Februar 2022

Finn og administrer utestående gjøremål
I Google Kalender kan du sjekke og redigere gjøremål du ikke har fullført. En liste over alle «Utestående gjøremål» fra de siste 30 dagene er tilgjengelig på dagens dato. Finn ut mer om utestående gjøremål.

Januar 2022

Nye funksjoner i tidsplaner for avtaler
Google Workspace Individual-abonnenter kan blant annet endre tilgjengeligheten for bestemte datoer, legge til buffertid mellom avtaler, og angi et maksimalt antall avtaler per dag i Google Kalender. Finn ut hvordan du tilpasser tilgjengeligheten din for avtaler.
Google Workspace Individual er et abonnement for eiere av små bedrifter. Finn ut mer om Google Workspace Individual.

Desember 2021

Veksle mellom Google-kontoer i Google Kalender-appen

Du kan se og administrere aktiviteter fra ulike kontoer i Google Kalender-appen. Finn ut hvordan du veksler mellom kontoer.
Administrer invitasjoner du mottar

Når du administrerer invitasjonsinnstillinger i Kalender, kan du velge at invitasjoner skal legges til i kalenderen automatisk eller etter at du har svart på dem via e-post.

Finn ut hvordan du administrerer invitasjoner.

Administrer gjentakende gjøremål i Google Kalender
Du kan angi at gjøremål skal gjentas i Google Kalender, og tilpasse tidsplanene for gjentakelse på samme måte som med andre oppføringstyper i Kalender. Finn ut hvordan du administrerer gjentakende gjøremål i Google Kalender.

Oktober 2021

Bruk fokustid i Google Kalender
Sett av tid til å jobbe individuelt ved å planlegge fokustid i Google Kalender.
Legg til møtenotater i aktiviteter
Fra Google Kalender-aktiviteter kan du opprette og dele møtenotater. I Google Dokumenter kan du også opprette og legge ved møtenotater i Google Kalender-aktiviteter direkte fra dokumenter.

September 2021

Send e-post til eller chat med aktivitetsdeltakere
I Google Kalender kan du starte en chat eller e-postsamtale med deltakerne i aktiviteten din. Finn ut hvordan du sender e-post til eller chatter med gjester.

August 2021

Angi arbeidssted
I Google Kalender kan du fortelle andre hvor du vanligvis jobber hver uke, eller la dem få vite hvor du befinner deg på en bestemt dag. Finn ut hvordan du angir arbeidssted.
Bruk statistikk om tidsbruk
Hvis du bruker Google Kalender via en jobb- eller skolekonto, kan du bruke «Statistikk om tidsbruk» til å finne ut hvordan du bruker tid i møter.

Juli 2021

Svar på aktivitetsinvitasjoner
Når du svarer på invitasjoner til aktiviteter, kan du velge mellom flere alternativer for deltakelse. Finn ut hvordan du svarer på invitasjoner til aktiviteter.

Juni 2021

Google Workspace Individual

Google Workspace Individual er et abonnement som eiere av små bedrifter kan bruke til å øke produktiviteten. Finn ut mer om Google Workspace Individual

Med Google Workspace Individual kan du opprette og administrere en bestillingsside for avtaler samt tidsplanene for avtaler i Google Kalender. Finn ut hvordan du konfigurerer og oppretter avtaler.

Legg til høytider og fridager i Google Kalender
Du kan legge til hinduistiske hellig- og høytidsdager i Google-kalenderen. Finn ut hvordan du legger til eller fjerner fødselsdager, helligdager og andre kalendere.

Mai 2021

Legg til eller fjern fødselsdager, helligdager og andre kalendere
Du kan tilpasse hellig- og høytidsdager i kalenderen din. Du kan velge å kun vise offentlige helligdager. Finn ut hvordan du legger til eller fjerner fødselsdager, helligdager og andre kalendere.

April 2021

Finn ut hvordan du bruker Google Kalender på iPhone og iPad
Hvis du bruker Google Kalender på iPhone eller iPad, kan du finne tips og triks i Google Kalender-veiledningene for iOS. Der finner du blant annet disse emnene:
  • Get started with Google Calendar (Kom i gang med Google Kalender)
  • Set up and modify Google Calendar settings (Konfigurer og endre Google Kalender-innstillinger)
  • Create and manage events (Opprett og administrer aktiviteter)
  • Manage your calendar notifications (Administrer kalendervarslene dine)
Se alle Google Kalender-veiledningene for iOS.

Mars 2021

Slå smarte aktiviteter på eller av i Gmail
I kalenderinnstillingene kan du endre standardsynligheten for kalenderaktiviteter som opprettes av Gmail, eller slette aktiviteter som Gmail oppretter i kalenderen din. Finn ut hvordan du administrerer aktiviteter fra Gmail.
Utsett aktivitetsvarsler i Google Kalender
Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, kan du tilpasse hvordan arbeidstiden og tilgjengeligheten din skal vises i Google Kalender. Du kan
  • slå varsler av eller på
  • endre tidspunktene for utsatte varsler på datamaskinen
Finn ut hvordan du endrer Google Kalender-varslene dine.

Februar 2021

Legg til flere jobbperioder i kalenderen din
Du kan endre varslingsinnstillinger for alle aktiviteter i Google Kalender. Du kan
  • dele opp arbeidstiden din basert på tilgjengelighet
  • planlegge «ikke på jobb»-aktiviteter som gjentas
Finn ut hvordan du angir arbeidstid og tilgjengelighet.
Erstatt utilgjengelige møterom automatisk
Administratorer kan slå på «Roomfixer» for å finne og reservere alternative møterom for aktiviteter som opprettes via Google Workspace-kontoer. Hvis et rom ikke er mulig å reservere, finner Roomfixer automatisk et annet tilgjengelig møterom når det er mulig. Du kan bruke administrasjonskonsollen til å sette opp bygninger, funksjoner og kalenderressurser.

Januar 2021

Bruk Google Kalender uten nett på datamaskinen
Selv uten internettilkobling kan du bruke Google Kalender uten nett på datamaskinen din til å
  • åpne Google Kalender i en Chrome-nettleser
  • se kalenderen og aktivitetene dine fra de siste fire ukene eller når som helst i fremtiden
  • se aktiviteter ordnet etter dag, uke eller måned

Desember 2020

Legg til Google Kalender-modulen på iPhone eller iPad
Hvis du bruker iPhone eller iPad, kan du legge til Google Kalender-modulen. Du kan sjekke kalenderoppføringer på startskjermen. Hvis du legger til Google Kalender-modulen i «I dag»-visningen, kan du enkelt få et raskt overblikk over aktuell informasjon fra kalenderen din.
Opprett og se gjøremål i Kalender-appen
Både på datamaskinen og i mobilappene kan du opprette, se og endre gjøremål i Google Kalender. Alle gjøremålene dine med dato eller klokkeslett vises i kalenderen din.

November 2020

Ta en kikk på den nye Google Kalender-logoen
Google Kalender har fått ny logo Kalender. Google Kalender er en del av Google Workspace.

Oktober 2020

Se og endre personlige og jobbrelaterte aktiviteter på ett sted i Android-jobbprofilen
Du kan oppdatere Android-jobbprofilen din i Kalender-appen for å
  • vise, endre og opprette aktiviteter i de personlige kalenderne dine
  • enkelt opprette og endre aktiviteter på ett og samme sted
Finn ut hvordan du synkroniserer de personlige kalenderne og jobbkalenderne dine i Android-jobbprofilen.

September 2020

Bruk Google Maps i Google Kalender
Du kan bruke Google Maps i Google Kalender til å
  • se detaljer om posisjonen for en aktivitet
  • få veibeskrivelser
  • ta en forhåndskikk på stedet for en aktivitet
  • legge til reisetid for en aktivitet
Finn ut hvordan du bruker Google-produkter side om side.

September 2019

Rapporter aktivitetsinvitasjoner som nettsøppel på Android

Nå kan du rapportere aktivitetsinvitasjoner som nettsøppel fra Android-enheten din. Finn ut hvordan du kan rapportere uønskede kalenderinvitasjoner eller -aktiviteter..

Mai 2019

Se kalenderen din i mørk modus på Android

Nå kan du bruke mørk modus for Google Kalender for å få en bedre visningsopplevelse i svakt lys. Finn ut hvordan du slår mørkt tema på eller av.

April 2019

Se kalenderne til kollegene dine og planlegg aktiviteter rasker

Når du legger til en kalender i boksen «Søk etter folk», kan du midlertidig se kalenderne til kollegene dine. Hvis du oppretter en ny aktivitet, legges de aktuelle folkene automatisk til som gjester i møtet ditt. Du kan nå også redigere informasjonen om aktiviteten, for eksempel gjester, rom og sted, direkte i dialogboksen for opprettelse av møter. Finn ut mer om hvordan du oppretter en aktivitet.
Svar på videresendte invitasjoner til Kalender-aktiviteter
Hvis gjester i en Kalender-aktivitet har tillatelse til å invitere andre, kan de invitere deg ved å videresende e-postinvitasjonen. Du kan svare på om du skal delta på aktiviteten, og da blir du lagt til på gjestelisten. Finn ut hvordan du svarer på aktivitetsinvitasjoner som er videresendt til deg.

Januar 2019

SMS-varsler er fjernet fra Kalender
Du får ikke lenger varsler via tekstmeldinger fra Kalender. Du kan bestemme om du vil bli varslet på enheten din, via e-post, eller begge deler. Finn ut hvordan du endrer varslene dine for Kalender.

Desember 2018

Se Kalender-vedlegg i Google Meet

Du kan nå se vedlegg som er inkludert i Google Kalender, direkte fra videomøter i Meet. Finn ut mer om hvordan du åpner Kalender-vedlegg i Google Meet.

Oktober 2018

Folk som ikke bruker Google Kalender, får alltid e-postvarsler
Når aktiviteter blir lagt til eller oppdatert, blir gjester som ikke bruker Google Kalender, alltid varslet via e-post. Google Kalender-brukere kan styre hva slags varsler de får. Finn ut mer om aktivitetsvarsler og oppdateringer.
Legg til konferanseprogrammer som ikke er fra Google, i aktiviteter
Nå kan du bruke konferanseprogrammer fra andre leverandører enn Google med Kalender, blant annet GoToMeeting og WebEx. Du kan raskt legge til konferansedetaljer i aktivitetene dine uten å gå ut av appen. Finn ut hvordan du får tilgang til konferansetillegg for Kalender.

Juli 2018

Foreslå nye tidspunkt for møter
Når du får en Kalender-invitasjon, kan du foreslå et nytt møtetidspunkt. Du ser de andre deltakernes kalendere slik at du kan finne et tidspunkt som passer for alle. Finn ut hvordan du foreslår nye tidspunkt for møter.

Juni 2018

Få bedre styring på arbeidstiden og fritiden din
I Kalender kan du nå angi arbeidstiden din for hver dag og oppgi når du ikke er på kontoret. Disse oppdateringene bidrar til å holde fritid og arbeidstid atskilt. Finn ut hvordan du angir arbeidstid og tilgjengelighet.