De Agenda-widget toevoegen aan je iPhone of iPad

Op je iPhone of iPad worden in de weergave Vandaag de aankomende zeven dagen of twaalf afspraken weergegeven.

Tip: Deze functie is beschikbaar op iPhones of iPads met iOS 10. De onderstaande instructies zijn voor iOS 10.

1. Veeg op het vergrendelingsscherm van je iPhone of iPad van links naar rechts tot je een lijst met widgets ziet.
    Swipe naar rechts
  2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.
    Swipe omhoogTik op Bewerken
  3. Tik op Voeg toeen dan Google Agenda Agenda
    Widget toevoegen
  4. Tik op Gereed. Aankomende afspraken uit je agenda zijn nu zichtbaar in de weergave Vandaag.