Google Kalenterin lisääminen aloitusnäytölle

Voit nähdä tulevat tapahtumat ja kokoukset suoraan aloitusnäytöltä, kun lisäät widgetin – silloin sinun ei tarvitse avata erikseen Google Kalenteri ‑sovellusta.

Kalenteri-widgetin lisääminen aloitusnäytölle

Tärkeää: Osa näistä ohjeista voi vaihdella Android-puhelimen tai ‑tabletin mukaan.

1. Kosketa Android-puhelimen tai ‑tabletin aloitusnäyttöä pitkään.
  2. Valitse Widgetit ja sitten Kalenteri.
  3. Kosketa pitkään jotakin näistä widgeteistä:
    • Kalenterin aikataulu: Näyttää tehtävät ja tulevat tapahtumat.
    • Kuukausinäkymä: Näyttää aikataulun kuukausi kerrallaan.
  4. Vedä widget aloitusnäytön tyhjään kohtaan.

Kalenteri-widgetin koon muuttaminen

Tärkeää: Android-widgetissä ei voi muuttaa Luo Lisää‑painikkeen kokoa.

1. Kosketa pitkään Android-puhelimen tai ‑tabletin aloitusnäytöllä olevaa widgetiä ja vapauta se.
    • Widgetin ympärille tulee näkyviin reunus, jossa on pisteitä.
  2. Muuta widgetin kokoa vetämällä pisteitä.
  3. Kun olet valmis, kosketa näyttöä widgetin ulkopuolelta.

Kalenteri-widgetin siirtäminen

1. Kosketa pitkään widgetiä Android-puhelimen tai ‑tabletin näytöllä.
  2. Vedä widget aloitusnäytön tyhjään kohtaan.

Kalenteri-widgetin poistaminen

1. Kosketa pitkään widgetiä Android-puhelimen tai ‑tabletin näytöllä.
  2. Vedä widget ylös Poista-kohdan päälle ja vapauta se.