Crear un esdeveniment

Pots crear esdeveniments de Google Calendar des de l'ordinador o des del dispositiu.

Maneres de crear un esdeveniment

Fer clic en una hora lliure del calendari
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Opcional: si vols afegir convidats a l'esdeveniment, fes clic a Cerca persones a l'esquerra i comença a escriure'n els noms.
  3. Fes clic en qualsevol hora del calendari que encara no tingui cap esdeveniment programat.
  4. Afegeix un títol i tots els detalls que vulguis a l'esdeveniment.
  5. Fes clic a Desa.

Consell: si vols que l'esdeveniment duri més, arrossega el ratolí cap avall quan en seleccionis l'hora.

Fer clic al botó Crea
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Opcional: si vols afegir convidats a l'esdeveniment, fes clic a Cerca persones a l'esquerra i comença a escriure'n els noms.
  3. A l'extrem superior esquerre, fes clic a Crea Afegeix.
  4. Afegeix un títol i tots els detalls que vulguis a l'esdeveniment.
  5. A la part superior de la pàgina, fes clic a Desa.
Crear un esdeveniment ràpidament

Si veus "Afegeix un títol i una hora" al quadre de text, pots crear ràpidament un esdeveniment per a una hora concreta.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'espai que hi ha al costat de la data en què vols afegir un esdeveniment.
  3. Afegeix un títol i una hora per a l'esdeveniment.
  4. Fes clic a Desa. Calendar crearà automàticament un esdeveniment a l'hora que hagis definit.

Exemples:

• Entrenament de tennis a les 17:00
  • Sopar a les 19:00

Consell: pots utilitzar les tecles de drecera Maj+C per crear ràpidament un esdeveniment des de qualsevol visualització.

Crear un esdeveniment en un calendari compartit

Important: per crear esdeveniments en un calendari compartit, pots fer el següent:
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Crea Afegeix.
  3. Afegeix un títol i tots els detalls que vulguis a l'esdeveniment.
  4. A la part inferior, fes clic al nom del calendari que hi ha al costat de Calendar Esdeveniment.
  5. Al costat del nom del calendari, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall. Es mostrarà una llista de tots els calendaris per als quals pots crear esdeveniments.
  6. Selecciona el calendari que vulguis.
  7. Fes clic a Desa. L'esdeveniment es mostra tant amb el nom del calendari com amb el de la persona que l'ha creat.

Consell: no pots crear esdeveniments per a calendaris d'aniversaris ni de festius.

Opcions de l'esdeveniment

Crear un esdeveniment que duri tot el dia
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2.  A l'extrem superior esquerre, fes clic a Crea Afegeix.
  3. Afegeix una descripció de l'esdeveniment.
  4. A sota de la data i l'hora, marca la casella Tot el dia.
  5. Fes clic a Desa.

Veuràs els esdeveniments que durin tot el dia a la part superior de la pàgina d'aquest dia.

Crear un esdeveniment que es repeteix

Pots crear esdeveniments que es repeteixin. Obtén informació sobre com pots crear i gestionar esdeveniments que es repeteixen.

Afegir videotrucades

Si utilitzes Calendar a la feina o en un centre educatiu, es crearà una videotrucada de Meet quan afegeixis convidats i facis clic a Desa.

Per afegir una videotrucada manualment, selecciona Afegeix una videoconferència de Google Meet. Fes clic a Desa.

Consell: si utilitzes Calendar a la feina o en un centre educatiu, pots afegir aplicacions de conferències de tercers des de G Suite Marketplace. Instal·la eines addicionals a Calendar.

Afegir una reproducció en directe

Si utilitzes Calendar o Google Meet a la feina o en un centre educatiu, pots afegir a un esdeveniment una reproducció en directe que només es pugui visualitzar, per a un màxim de 100.000 persones. Obtén informació sobre com pots reproduir en directe una videotrucada.

Triar un color per a l'esdeveniment

Quan estiguis creant un esdeveniment, pots triar de quin color vols que es mostri al calendari. Els convidats no podran veure el color que hi estableixis, tret que els hagis donat permís per fer canvis al teu calendari. Obtén informació sobre com pots gestionar els permisos del calendari.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic amb el botó dret en un esdeveniment existent. A continuació, tria un color.

Editar un esdeveniment que has creat

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment que vulguis editar. Si veus l'opció Edita l'esdeveniment Edita l'esdeveniment, fes-hi clic.
  3. Fes els canvis que vulguis a l'esdeveniment.
  4. A la part superior de la pàgina, fes clic a Desa.

Permetre que els convidats editin l'esdeveniment

Pots permetre que els convidats editin els detalls de l'esdeveniment, com ara ajustar-ne l'hora o afegir-hi sales i fitxers adjunts.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i, a continuació, Edita l'esdeveniment Edita l'esdeveniment.
  3. A la dreta, a sota de l'opció "Permisos de convidat", marca "modificar l'esdeveniment".
  4. Fes clic a Desa.

Consell: si marques l'opció "Els convidats poden modificar l'esdeveniment", podran gestionar l'esdeveniment igual que el gestiones tu.

Resoldre problemes

Els esdeveniments no es desen

Segueix aquests passos en l'ordre indicat:

1. Actualitza la pàgina.
  2. Esborra la memòria cau i les galetes del navegador.
  3. Assegura't que JavaScript estigui activat.
  4. Tanca la sessió de Google Calendar.
  5. Tanca el navegador.
  6. Obre el navegador i torna a iniciar la sessió a Google Calendar. Assegura't d'utilitzar "https" en lloc d'"http" a l'adreça web.

Si utilitzes una aplicació de tercers per sincronitzar el calendari, prova de desactivar la sincronització abans de tornar a iniciar la sessió.

Quan provo d'afegir un convidat, el meu contacte no surt com a suggeriment
Només els contactes que tenen una adreça electrònica vàlida es mostren com a suggeriments.

Articles relacionats

Tanca la cerca
Aplicacions de Google