Kalender för mobila webbläsare

Du kan använda Google Kalender på de flesta smartphones genom att besöka calendar.google.com i din mobila webbläsare.

Kom igång

1. Öppna webbläsaren i mobilen eller surfplattan.
  2. Öppna www.calendar.google.com.
  3. Logga in på ditt Google-konto.

När du har loggat in visas dina Google Kalender-händelser. Händelserna synkroniseras automatiskt så att du får åtkomst till kalendern på alla mobila enheter eller datorer.

Visa din kalender

Visa dag eller månad

Om du vill växla mellan dagsvyn och månadsvyn trycker du på Dag eller Månad längst upp på sidan.

Om du vill återgå till dagens datum trycker du på Idag.

Visa händelser offline

Om du nyligen tittat på en händelse i Google Kalender på en mobil webbläsare kan du se den händelsen när du är offline. Däremot kan du inte skapa eller redigera händelser när du är offline.

Obs! Det är inte säkert att offlineåtkomst är tillgängligt i alla webbläsare eller på alla mobiler.

Data lagrad på enheten

När du öppnar Google Kalender i den mobila webbläsaren, är det möjligt att data sparas på enheten för förbättrad prestanda. Du kan eventuellt få tillgång till och ta bort den här informationen i din webbläsares inställningar. Du kan till exempel ändra inställningarna för webbplatsinnehåll i Chrome

I webbläsarens hjälpcenter finns anvisningar om att rensa webbplatsdata som lagras på enheten.

Skapa och redigera kalenderhändelser

Skapa en ny händelse

Obs! Du kan inte skapa nya händelser i alla webbläsare.

1. Öppna www.calendar.google.com.
  2. Tryck på Skapa Infoga längst upp till höger.
  3. Skriv titel, datum och tid för händelsen.
  4. Om du vill bjuda in någon till händelsen skriver du personens e-postadress under "Lägg till en person i det här mötet". De får en inbjudan per e-post.
  5. När du är klar trycker du på Spara.
Redigera och ta bort händelser
  1. Öppna www.calendar.google.com.
  2. Öppna händelsen som du vill redigera.
    • Om du vill radera händelsen trycker du på Radera följt av Ok.
    • Om du vill redigera händelsen trycker du på Redigera.
  3. När du har gjort ändringarna trycker du på Spara.
Dölj eller visa enskilda kalendrar

Om du har flera kalendrar på kontot går det att välja om du vill visa eller dölja varje kalender.

1. Öppna www.calendar.google.com.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Dölj en kalender genom att avmarkera rutan intill den. Visa en dold kalender genom att markera rutan intill den.
  4. Tryck på Spara.
Aviseringar

Google Kalender för mobila webbläsare stöder inte aviseringar. Om du vill få aviseringar om dina kalenderhändelser på mobilen eller surfplattan installerar du appen Google Kalender

Felsöka problem

Om du får ett felmeddelande när du använder Google Kalender kan du behöva prova en annan webbläsare. Försök med följande:

• Ladda ned en annan webbläsare till mobilen.
  • Kontrollera att cookies är aktiverade på enheten.
  • Installera appen Google Kalender istället för att använda en mobil webbläsare.