Översikt

Google Kalender för mobila enheter har en rad praktiska funktioner:

- Gränssnittet optimeras automatiskt för den aktuella enhet som du använder.
 - Du kan hålla reda på ditt schema utan att behöva synkronisera din mobila enhet med datorn.
 - Du kan lägga till händelser och bjuda in gäster.

Du kommer åt Kalendern genom att öppna http://www.google.com/calendar via webbläsaren i mobiltelefonen.
(Google Apps-användare kan öppna http://calendar.google.com/a/din_domän/m, där "din_domän" motsvarar domänens namn).

Stöd för mobila enheter
För närvarande finns Google Kalender i två versioner för mobila enheter: en basversion och en optimerad version för Android-, iPhone- och Palm webOS-enheter. Om du har en Android-, iPhone- eller Palm webOS-enhet kan du lägga till, redigera och ta bort händelser och uppgifter och svara på händelser i Google Kalender. I basversionen visas dina kalendrar och du kan lägga till nya händelser via "Snabb-tillägg".

Använda Kalender i basversionen (XHTML)
Om du inte har en Android-, iPhone- eller Palm webOS-enhet blir du automatiskt omdirigerad till basversionen av Google Kalender för mobila enheter. Med den versionen kan du se dina kalendrar i programvyn och lägga till nya händelser via "Snabb-tillägg". Obs! Funktionen Snabb-tillägg är för närvarande bara tillgänglig i det engelska gränssnittet. I den här versionen går det inte att redigera och ta bort händelser i kalendrarna.

Använda Google Kalender i Android-, iPhone- och Palm webOS-enheter
På en Android-, iPhone- eller Palm webOS-enhet kan du lägga till, redigera och ta bort händelser och uppgifter och svara på händelser i Google Kalender. Du kan också få åtkomst till Google Kalender via en "app"-genväg.

Obs! I HTML 5- eller Gears-kompatibla webbläsare kan det hända att händelser och annan information cachelagras på enheten så att de kan hämtas snabbare. Cacheminnet uppdateras i bakgrunden var 24:e timme när du öppnar Kalender i mobiltelefonens webbläsare. Du kan komma åt och radera informationen i webbläsarens inställningar.