Kalender til webbrowseren på en mobilenhed

Du kan bruge Google Kalender på de fleste smartphones ved at besøge calendar.google.com i webbrowseren på din mobilenhed.

Kom godt i gang

1. Åbn webbrowseren på din telefon eller tablet.
  2. Gå til www.calendar.google.com.
  3. Log ind på din Google-konto.

Når du er logget ind, burde du kunne se dine Google Kalender-begivenheder. Dine begivenheder synkroniseres automatisk, så du kan få adgang til din kalender fra en vilkårlig enhed eller computer.

Visning af din kalender

Visning af din dag eller din måned

Du kan skifte mellem dags- og månedsvisningen ved at trykke på Dag eller Måned øverst på siden.

Tryk på I dag for at vende tilbage til den aktuelle dato.

Se begivenheder, mens du er offline

Hvis du for nylig har set en begivenhed i Google Kalender via browseren på en mobilenhed, kan du se den pågældende begivenhed, når du er offline. Du kan dog ikke oprette eller redigere begivenheder, når du er offline.

Bemærk! Offlineadgang er muligvis ikke tilgængelig via alle browsere eller telefoner.

Data gemt på din enhed

Når du åbner Google Kalender via browseren på din mobilenhed, kan der blive gemt data på din telefon for at forbedre ydeevnen. Du kan muligvis få adgang til og rydde disse oplysninger i indstillingerne for din browser. Du kan for eksempel ændre indstillingerne for dit websiteindhold i Chrome

Besøg Hjælp til din browser for at få flere oplysninger om, hvordan du rydder data, der er gemt på din enhed.

Opret og rediger begivenheder

Opret en ny begivenhed

Bemærk! Du kan ikke oprette nye begivenheder i alle browsere.

1. Gå til www.calendar.google.com.
  2. Tryk på Opret Indsæt øverst i højre hjørne.
  3. Angiv titel, dato og tidspunkt for din begivenhed.
  4. Inviter en person til din begivenhed ved at angive vedkommendes e-mailadresse under "Føj en person til dette møde". Personen modtager en e-mailinvitation.
  5. Klik på Gem, når du er færdig.
Rediger og slet begivenheder
  1. Gå til www.calendar.google.com.
  2. Åbn den begivenhed, du vil redigere.
    • Slet din begivenhed ved at trykke på Slet og så OK.
    • Rediger din begivenhed ved at trykke på Rediger.
  3. Tryk på Gem, når du har foretaget ændringerne.
Skjul eller vis bestemte kalendere

Hvis du har flere kalendere på din konto, kan du vælge, hvorvidt du vil skjule eller vise hver kalender.

1. Gå til www.calendar.google.com.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Fjern markeringen ud for en kalender for at skjule den. Hvis du vil have vist en kalender, som er skjult, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den.
  4. Tryk på Gem.
Underretninger

Mobilbrowserversionen af Google Kalender understøtter ikke underretninger. Installer Google Kalender-appen, hvis du vil have underretninger om dine kalenderbegivenheder på din telefon eller tablet.

Find og ret problemer

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du bruger Google Kalender, kan du være nødt til at prøve en anden browser. Her er et par ting, du kan prøve:

• Download en anden browser på din telefon.
  • Sørg for, at du har aktiveret cookies i din browser.
  • Installer Google Kalender-appen i stedet for at bruge mobilbrowseren på din enhed.