Calendar en navegadors web per a mòbils

Pots utilitzar Google Calendar a la majoria de telèfons intel·ligents anant a calendar.google.com des del navegador web per a mòbils.

Començar

1. Obre el navegador web al telèfon o a la tauleta.
  2. Ves a www.calendar.google.com.
  3. Inicia la sessió al compte de Google.

Un cop hagis iniciat la sessió, es mostraran els esdeveniments a Google Calendar. Aquests esdeveniments se sincronitzaran automàticament perquè puguis accedir al calendari des de qualsevol dispositiu mòbil o des d'un ordinador.

Consultar el calendari

Consultar el dia o el mes

Per canviar entre la visualització diària i la mensual, toca Dia o Mes a la part superior de la pàgina.

Per tornar a la data actual, toca Avui.

Consultar esdeveniments sense connexió

Si recentment has consultat un esdeveniment a Google Calendar des d'un navegador per a mòbils, podràs tornar-lo a consultar encara que no tinguis connexió. Ara bé, quan no tinguis connexió no podràs crear ni modificar esdeveniments.

Nota: és possible que l'accés sense connexió no estigui disponible per a tots els navegadors o telèfons.

Dades emmagatzemades al dispositiu

Si accedeixes a Google Calendar des d'un navegador per a mòbils, pot ser que s'emmagatzemin dades al teu dispositiu per millorar-ne el rendiment. Podràs accedir a aquesta informació i esborrar-la a la configuració del navegador. Per exemple, pots ajustar la configuració del contingut del lloc web a Chrome

Visita el Centre d'ajuda del teu navegador per obtenir més informació sobre com pots esborrar les dades d'un lloc web que s'han emmagatzemat al teu dispositiu.

Crear i editar esdeveniments

Crear un esdeveniment

Nota: no es poden crear esdeveniments des de tots els navegadors.

1. Ves a www.calendar.google.com.
  2. A l'extrem superior dret, toca Crea Insert.
  3. Escriu el títol, el dia i l'hora de l'esdeveniment.
  4. Per convidar algú a l'esdeveniment, escriu la seva adreça electrònica a la secció "Afegeix aquesta persona a la reunió". Rebrà una invitació per correu electrònic.
  5. Quan acabis, toca Desa.
Editar i suprimir esdeveniments
  1. Ves a www.calendar.google.com.
  2. Obre l'esdeveniment que vols editar.
    • Per suprimir-lo, toca Suprimeix i després D'acord.
    • Per modificar-lo, toca Edita.
  3. Un cop fets els canvis, toca Desa.
Mostrar o amagar calendaris concrets

Si tens diversos calendaris al compte, pots optar per amagar-los o mostrar-los.

1. Ves a www.calendar.google.com.
  2. Toca Configuració.
  3. Per amagar un calendari, desactiva la casella que hi ha al costat. Per mostrar un calendari que s'hagi amagat, activa la casella corresponent.
  4. Toca Desa.
Notificacions

La versió per a navegadors per a mòbils de Google Calendar no admet les notificacions. Si vols rebre notificacions dels esdeveniments del teu calendari al telèfon o a la tauleta, instal·la l'aplicació Google Calendar

Resoldre problemes

Si reps un missatge d'error en fer servir Google Calendar, potser has de fer servir un navegador diferent. A continuació, s'indiquen algunes solucions que pots provar: