Se någons kalendertillgänglighet

Om en person delar sin kalender med dig, går det att kontrollera om personen är tillgänglig.

Visa en annan persons kalender

Det går inte att lägga till andra personers kalendrar med appen Google Kalender. När du lägger till kalendrarna på datorn ser du dem i appen.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Skriv e-postadressen till personen vars kalender du vill visa i Lägg till en väns kalender till vänster.
  3. Välj personens namn.
    • Om personens kalender delas offentligt eller i organisationen ser du deras händelser i din kalender.
    • Om kalendern inte delas offentligt går det att skicka en begäran att dela den med dig. Du får ett e-postmeddelande när kalendern har delats.

När du tittar på mer än en kalender åt gången ser du båda personernas scheman sida vid sida.

Tips: Visa eller dölj kalendern genom att klicka på personens namn i avsnittet Andra kalendrar.

Hitta en tid när en person är ledig

Om en person delar sin kalender med dig eller ingår i organisationen, går det att kontrollera om personen är ledig eller upptagen när den läggs till i en händelse.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Skapa händelse Lägg till längst ned till höger.
  3. Skriv namnet på eller e-postadressen till personen du vill bjuda in i rutan Lägg till gäster.
  4. Under Gäster klickar du på Föreslagna tider. Om den gäst du bjuder in har delat sin kalender med dig ser du när de kan delta.

Felsöka problem

Personens kalender visar endast ledig eller upptagen.

När personer delar sin kalender kan de bestämma hur mycket information andra ser.

Personen som delade sin kalender med dig kanske ger dig behörighet att se om personen är ledig eller upptagen, men inte visa all händelseinformation.

Det går inte att redigera händelser i en kalender som delas med mig

När personer delar sin kalender kan de bestämma vilken behörighet andra får.

Om det inte går att redigera händelser i den andra personens kalender har du troligen behörighet att visa, men inte redigera händelseinformation.