Se någons kalendertillgänglighet

Om en person delar sin kalender med dig, går det att kontrollera om personen är tillgänglig.

Visa en annan persons kalender

Obs! Det går inte att lägga till andra personers kalendrar med Google Kalender-appen. När du lägger till kalendrarna på datorn ser du dem i appen.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Sök efter personer till vänster.
  3. Börja skriva in någons namn och välj den person vars kalender du vill se.
    • Om personens kalender delas offentligt eller i organisationen ser du deras händelser i din kalender.
    • Om kalendern inte delas offentligt går det att skicka en begäran att dela den med dig. Du får ett e-postmeddelande när kalendern har delats.

Hitta en tid när en person är ledig

Om en person delar sin kalender med dig eller ingår i organisationen, går det att kontrollera om personen är ledig eller upptagen när den läggs till i en händelse.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Sök efter personer till vänster.
  3. Börja skriva in någons namn och välj personen som du vill träffa.
  4. Klicka på Skapa Lägg till längst upp till vänster.
  5. Klicka på Föreslagna tider. Om gästen du bjuder in har delat sin kalender med dig ser du när de kan delta.

Gäster i andra tidszoner

Om en gäst är i en annan tidszon och har delat sin kalender med dig ser du när deras möte börjar under deras namn längst upp. Deras mötestid grundas på deras aktuella tidszon. Läs mer om att dela kalendrar.

Visa andras kalendrar sida vid sida

Du kan se gästers kalendrar sida vid sida i dagvyn när du skapar en händelse. Kontrollera att du har aktiverat den här möjligheten i inställningarna följt av Inställningarföljt av Visa alternativ.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Sök efter personer till vänster.
  3. Börja skriva in någons namn och välj personen som du vill träffa.
  4. Klicka på Skapa Plusföljt av Händelse.
  5. Klicka på Hitta en tid. Om den inbjudna gästen delar sin kalender med dig ser du den personens kalender intill ditt egen. Gäster markerade som tillval visas inte.

Obs! Kontrollera om ett rum är tillgängligt genom att klicka på Lägg till rum eller på Lägg till plats. Välj sedan ett rum.

Felsöka problem

Personens kalender visar endast ledig eller upptagen.

När personer delar sin kalender kan de bestämma hur mycket information andra ser.

Personen som delade sin kalender med dig kanske ger dig behörighet att se om personen är ledig eller upptagen, men inte visa all händelseinformation.

Det går inte att redigera händelser i en kalender som delas med mig

När personer delar sin kalender kan de bestämma vilken behörighet andra får.

Om det inte går att redigera händelser i den andra personens kalender har du troligen behörighet att visa, men inte redigera händelseinformation.