Se andre personers tilgjengelighet i kalendere

Hvis en annen person har delt kalenderen sin med deg, kan du sjekke når vedkommende er tilgjengelig.

Se andres kalendere

Merk: Du kan ikke legge til andres kalendere fra Google Kalender-appen. Når du har lagt til kalenderne fra en datamaskin, ser du dem imidlertid i appen.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Søk etter folk
  3. Begynn å skrive inn navnet på og velg personen du vil se kalenderen til.
    • Hvis personens kalender er delt offentlig eller i organisasjonen din, ser du vedkommendes aktiviteter på kalenderen din.
    • Hvis personens kalender ikke er delt, kan du sende en forespørsel om at vedkommende deler kalenderen sin med deg. Du får en e-post når kalenderen er delt.

Finn et tidspunkt når andre er ledige

Hvis andre har delt kalenderen sin med deg, eller tilhører samme organisasjon (jobb, skole eller annet) som deg, kan du sjekke om de er tilgjengelige eller opptatt når du legger dem til i aktiviteter.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Søk etter folk.
  3. Begynn å skrive inn et navn og velg personen du vil invitere.
  4. Øverst til venstre klikker du på Opprett Legg til.
  5. Klikk på Foreslåtte tider. Hvis gjesten du inviterer, har delt kalenderen sin med deg, kan du se når vedkommende kan delta.

Gjester i andre tidssoner

Hvis en gjest i en annen tidssone har delt kalenderen sin med deg, ser du når møtet starter (under navnet øverst). Møtetidspunktet er basert på vedkommendes gjeldende tidssone. Finn ut mer om deling av kalendere.

Se andres kalendere side om side

Du kan se gjestenes kalendere ved siden av hverandre når du oppretter aktiviteter. Pass på at du har slått på denne funksjonen ved å gå til Innstillinger og så Innstillinger og så Alternativer for visning.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Søk etter folk.
  3. Begynn å skrive inn et navn og velg personen du vil invitere.
  4. Øverst til venstre klikker du på Opprett Plus og så Aktivitet.
  5. Klikk på Finn et tidspunkt. Hvis gjesten du inviterte, har delt kalenderen sin med deg, ser du vedkommendes kalender ved siden av din. Gjester som er merket som valgfri, vises ikke.

Merk: For å sjekke om et rom er tilgjengelig klikker du på Legg til rom eller Legg til et sted. Deretter velger du et rom.

Feilsøk problemer

Det står bare «ledig» eller «opptatt» på en annen persons kalender

Når folk deler kalenderne sine, kan de bestemme hvor mye informasjon andre kan se.

Det er mulig at personen som delte kalenderen sin med deg, ga deg tillatelse til å se når vedkommende er ledig eller opptatt, men ikke alle aktivitetsopplysningene.

Jeg kan ikke redigere aktiviteter på en kalender som er delt med meg

Når folk deler kalenderne sine, kan de bestemme hva slags tillatelser andre har.

Hvis du ikke kan redigere aktivitetene på personens kalender, har vedkommende trolig gitt deg tillatelse til å se, men ikke endre, aktivitetsopplysninger.