Iemands beschikbaarheid in de agenda bekijken

Als iemand een agenda met je heeft gedeeld, kun je zien of deze persoon beschikbaar is.

De agenda van iemand anders bekijken

Je kunt geen agenda's van anderen toevoegen via de Google Agenda-app, maar als je de agenda's op je computer toevoegt, kun je ze wel in de app bekijken.

Een tijdstip zoeken waarop iemand beschikbaar is

1. Open de Google Agenda-app Agenda.
  2. Tik rechtsonder op Maken Afspraak maken.
  3. Tik op Afspraak.
  4. Voeg onder 'Mensen toevoegen' mensen aan je afspraak toe.
  5. Tik op Planningen bekijken.
  6. Kies een tijd.

Problemen oplossen

In de agenda van iemand staat alleen 'beschikbaar' of 'bezet'

Wanneer iemand een agenda deelt, kan die persoon zelf beslissen hoeveel informatie zichtbaar is voor anderen.

De persoon die een agenda met je heeft gedeeld, heeft je mogelijk toestemming gegeven om te zien of hij beschikbaar of bezet is, maar niet om alle afspraakgegevens te zien.

Ik kan geen afspraken wijzigen in een agenda die met mij is gedeeld

Wanneer iemand een agenda deelt, kan die persoon zelf beslissen welke rechten anderen hebben.

Als je geen afspraken in de agenda kunt bewerken, heb je waarschijnlijk alleen rechten gekregen om afspraakgegevens te bekijken en niet om deze informatie te bewerken.