Henkilön tavoitettavuuden tarkistaminen kalenterista

Jos henkilö on jakanut kalenterinsa kanssasi, näet, onko henkilö tavoitettavissa.

Toisen henkilön kalenterin tarkasteleminen

Et voi lisätä toisten henkilöiden kalentereita Google Kalenteri ‑sovelluksella. Kun olet lisännyt kalenterit tietokoneella, ne näkyvät myös sovelluksessa.

Vapaan ajankohdan etsiminen toisen henkilön kalenterista

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Luo Luo tapahtuma.
  3. Valitse Tapahtuma.
  4. Lisää ihmisiä tapahtumaan "Lisää ihmisiä" ‑osiossa.
  5. Valitse Näytä aikataulut.
  6. Valitse ajankohta.

Vianetsintä

Henkilön kalenterissa lukee vain ”vapaa” tai ”varattu”

Kalenterin jakamisen yhteydessä henkilö voi valita, mitä tietoja muut voivat nähdä.

Kalenterinsa sinulle jakanut henkilö on saattanut määrittää, että näet vain vapaa-/varattu-tiedot, muttet kaikkia tapahtumatietoja.

En voi muokata minulle jaetun kalenterin tapahtumia

Kalenteritietojen käyttöoikeudet voidaan valita kalenterin jakamisen yhteydessä.

Jos et voi muokata henkilön kalenterissa olevia tapahtumia, sinulla on todennäköisesti ainoastaan niiden katseluoikeudet.