Henkilön tavoitettavuuden tarkistaminen kalenterista

Jos henkilö on jakanut kalenterinsa kanssasi, näet, onko henkilö tavoitettavissa.

Toisen henkilön kalenterin tarkasteleminen

Huom. Et voi lisätä toisten henkilöiden kalentereita Google Kalenteri ‑sovelluksella. Kun olet lisännyt kalenterit tietokoneella, ne näkyvät myös sovelluksessa.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Hae henkilöitä
  3. Aloita henkilön nimen kirjoittaminen ja valitse henkilö, jonka kalenteria halua tarkastella.
    • Jos henkilön kalenteri on jaettu julkisesti tai organisaatiosi sisällä, näet henkilön tapahtumat kalenterissasi.
    • Jos henkilön kalenteria ei ole jaettu julkisesti, voit pyytää häntä jakamaan kalenterinsa sinulle. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun kalenteri on jaettu sinulle.

Vapaan ajankohdan etsiminen käyttäjän kalenterista

Jos joku on jakanut kalenterinsa kanssasi tai hän kuuluu kanssasi samaan työpaikkaan, oppilaitokseen tai organisaatioon, voit tapahtumaan lisäämisen yhteydessä tarkistaa, onko kyseinen henkilö käytettävissä tapahtuma-aikana.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Hae ihmisiä.
  3. Aloita käyttäjän nimen kirjoittaminen ja valitse käyttäjä, jonka kanssa haluat pitää tapaamisen.
  4. Valitse vasemmasta yläkulmasta Luo Lisää.
  5. Valitse Ehdotetut ajat. Jos kutsumasi käyttäjä on jakanut kalenterinsa kanssasi, näet, milloin hän on vapaa.

Osallistujat muilla aikavyöhykkeillä

Jos osallistuja on toisella aikavyöhykkeellä ja hän on jakanut kalenterinsa kanssasi, näet henkilön tapaamisen alkamisajan sivun yläreunassa henkilön nimen alapuolella. Tapaamisaika näytetään käyttäjän valitseman aikavyöhykkeen perusteella. Lue lisää kalentereiden jakamisesta.

Muiden kalenterien katsominen rinnakkain

Voit nähdä osallistujien kalenterit rinnakkain Päivänäkymässä, kun luot tapahtuman. Varmista, että olet laittanut tämän toiminnon päälle valitsemalla Asetukset ja sitten Asetukset ja sitten Näkymäasetukset.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Hae henkilöitä.
  3. Aloita käyttäjän nimen kirjoittaminen ja valitse käyttäjä, jonka kanssa haluat pitää tapaamisen.
  4. Valitse vasemmasta yläkulmasta Luo Plusja sitten Tapahtuma.
  5. Valitse Etsi ajankohta. Jos kutsumasi osallistuja on jakanut kalenterinsa kanssasi, näet hänen kalenterinsa omasi vieressä. Valinnaisiksi merkityt osallistujat eivät näy.

Huom. Voit tarkistaa, onko huone käytettävissä valitsemalla Lisää huoneita tai Lisää sijainti. Valitse sitten huone.

Vianetsintä

Henkilön kalenterissa lukee vain ”vapaa” tai ”varattu”

Kalenterin jakamisen yhteydessä henkilö voi valita, mitä tietoja muut voivat nähdä.

Kalenterinsa sinulle jakanut henkilö on saattanut määrittää, että näet vain vapaa-/varattu-tiedot, muttet kaikkia tapahtumatietoja.

En voi muokata minulle jaetun kalenterin tapahtumia

Kalenteritietojen käyttöoikeudet voidaan valita kalenterin jakamisen yhteydessä.

Jos et voi muokata henkilön kalenterissa olevia tapahtumia, sinulla on todennäköisesti ainoastaan niiden katseluoikeudet.