Henkilön tavoitettavuuden tarkistaminen kalenterista

Näet, onko henkilö tavoitettavissa, jos hän on jakanut kalenterinsa kanssasi.

Toisen henkilön kalenterin tarkasteleminen

Et voi lisätä toisten henkilöiden kalentereita Google Kalenteri ‑sovelluksella. Kun olet lisännyt kalenterit tietokoneella, ne näkyvät myös sovelluksessa.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Kirjoita vasemmassa reunassa olevaan Lisää ystäväsi kalenteri ‑kohtaan sen henkilön nimi tai sähköpostiosoite, jonka kalenterin haluat nähdä.
  3. Valitse henkilön nimi.
    • Jos henkilön kalenteri on jaettu julkisesti tai organisaatiosi sisällä, näet henkilön tapahtumat kalenterissasi.
    • Jos henkilön kalenteria ei ole jaettu julkisesti, voit pyytää häntä jakamaan kalenterinsa kanssasi. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun kalenteri on jaettu sinulle.

Jos katselet useamman henkilön kalenteria yhtä aikaa, aikataulut näytetään vierekkäin.

Vinkki: Voit valita henkilön kalenterin näkyviin tai piilottaa sen klikkaamalla Muut kalenterit ‑osiosta henkilön nimeä.

Vapaan ajankohdan etsiminen henkilön kalenterista

Jos joku on jakanut kalenterinsa kanssasi tai hän kuuluu kanssasi samaan työpaikkaan, oppilaitokseen tai organisaatioon, voit tapahtumaan lisäämisen yhteydessä tarkistaa, onko kyseinen henkilö käytettävissä tapahtuma-aikana.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Luo tapahtuma Lisää.
  3. Kirjoita kutsuttavan henkilön nimi tai sähköpostiosoite Lisää osallistujia ‑kenttään.
  4. Valitse Osallistujat-kohdasta Ehdotetut ajat. Jos kutsumasi henkilö on jakanut kalenterinsa kanssasi, näet, milloin hän voi osallistua.

Vianetsintä

Henkilön kalenterissa lukee vain ”vapaa” tai ”varattu”

Kalenterin jakamisen yhteydessä henkilö voi valita, mitä tietoja muut voivat nähdä.

Kalenterinsa sinulle jakanut henkilö on saattanut määrittää, että näet vain vapaa-/varattu-tiedot, muttet kaikkia tapahtumatietoja.

En voi muokata minulle jaetun kalenterin tapahtumia

Kalenteritietojen käyttöoikeudet voidaan valita kalenterin jakamisen yhteydessä.

Jos et voi muokata henkilön kalenterissa olevia tapahtumia, sinulla on todennäköisesti ainoastaan niiden katseluoikeudet.