Veure la disponibilitat d'algú al calendari

Si un usuari ha compartit el seu calendari amb tu, pots comprovar quina disponibilitat té.

Veure el calendari d'un altre usuari

No pots afegir calendaris d'altres persones des de l'aplicació Google Calendar. Ara bé, si els afegeixes des de l'ordinador, els podràs veure a l'aplicació.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, a "Afegeix el calendari d'un amic", escriu el nom o l'adreça electrònica de la persona de qui vulguis veure el calendari.
  3. Selecciona'n el nom.
    • Si ha compartit el seu calendari públicament o amb la teva organització, els seus esdeveniments es mostraran al teu calendari.
    • Si no l'ha compartit públicament, pots enviar-li una sol·licitud perquè el comparteixi amb tu. Quan ho hagi fet, rebràs un correu electrònic d'avís.

Quan consultes més d'un calendari alhora, les agendes corresponents es mostren l'una al costat de l'altra.

Consell: per mostrar o amagar el calendari d'aquesta persona, fes clic al seu nom a la secció "Altres calendaris".

Trobar una hora en què un usuari estigui lliure

Si un usuari ha compartit el seu calendari amb tu o sou companys de feina, del centre educatiu o d'una altra organització, pots comprovar si està lliure o ocupat en afegir-lo a un esdeveniment. Segueix aquests passos:

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Crea un esdeveniment Afegeix.
  3. Al quadre "Afegeix convidats", escriu el nom o l'adreça electrònica de la persona que vulguis convidar.
  4. A sota de "Convidats", fes clic a Hores suggerides. Si l'usuari que has convidat ha compartit el seu calendari amb tu, veuràs quan pot assistir a l'esdeveniment.

Resoldre problemes

El calendari d'un usuari només indica si està "lliure" o "ocupat"

Els usuaris que comparteixen el seu calendari poden decidir quina informació volen mostrar.

És possible que l'usuari que ha compartit el calendari amb tu t'hagi permès veure si està lliure o ocupat, però no tota la informació dels esdeveniments.

No puc editar els esdeveniments d'un calendari que s'ha compartit amb mi

Els usuaris que comparteixen el seu calendari poden decidir quins permisos volen concedir als altres usuaris.

Si no pots editar la informació dels esdeveniments, és probable que t'hagin concedit el permís per veure-la, però no per editar-la.