Crear i gestionar tasques a Google Calendar

A Google Calendar, pots crear, veure i canviar tasques.

Important: només tu pots veure les teves tasques a Google Calendar.

Crear una tasca

Crear una tasca a Calendar

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Al calendari, selecciona una opció:
    • Fes clic en un espai buit.
    • A la part superior esquerra, fes clic a Crea.
  3. Fes clic a Tasca.
  4. Introdueix els detalls de la tasca.
  5. Fes clic a Desa.

Consell: ves al dia actual per trobar una llista de totes les "Tasques pendents" dels darrers 365 dies.

Crear una tasca des de Tasks a Calendar

1. A l'ordinador, selecciona una opció:
  2. Fes clic a Crea.
  3. Introdueix els detalls de la tasca.
  4. Fes clic a Desa.

Consells:

• Per afegir una tasca a una llista existent, a la part superior fes clic a Afegeix una tasca.
  • Les tasques amb data també es mostren al calendari.

Veure, editar o suprimir tasques

Perquè es mostrin al calendari, les tasques han de tenir una data.

Veure les tasques
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Al tauler esquerre, ves a "Els meus calendaris".
    • Per veure l'opció "Els meus calendaris", és possible que hagis de fer clic a Menú Menú.
  3. Comprova que la casella "Tasks" estigui marcada.

Important: ves al dia actual per trobar una llista de totes les "Tasques pendents" dels darrers 365 dies.

Amagar totes les tasques
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Al tauler esquerre, a la secció "Els meus calendaris", desmarca la casella que hi ha al costat de Tasks.
    • Per veure l'opció "Els meus calendaris", és possible que hagis de fer clic a Menú Menú.
Editar una tasca
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a la tasca que vols editar i, a continuació, Edita la tasca Edit task.
  3. Modifica'n els detalls.
  4. Fes clic a Desa.

Consells:

• També pots editar tasques des del tauler lateral o des de Tasks a Calendar.
  • Si vols canviar la data i l'hora de la propera tasca que es repeteix en una sèrie, fes clic a la data.
  • Per modificar la data i l'hora de totes les tasques, fes clic a la informació de repetició.
Marcar una tasca com a completada
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a la tasca que vols modificar.
  3. A la part inferior dreta, fes clic a Marca com a completada.

Consells:

Amagar les tasques completades

Per amagar les tasques completades al calendari, les quals es mostren ratllades, pots ajustar la configuració.

1. A la dreta de "Configuració", fes clic al menú desplegable.
  2. Desselecciona l'opció Mostra les tasques completades.

A la configuració

1. A l'ordinador, ves a Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració.
  3. A l'esquerra, fes clic a Opcions de visualització.
  4. Desactiva l'opció Mostra les tasques completades.
Marcar una tasca assignada com a contingut brossa
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la quadrícula del calendari, toca la tasca de què vols informar.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Opcions Més.
  4. Fes clic a Marca com a contingut brossa i, a continuació, Marca com a contingut brossa.

Informació sobre com pots marcar tasques assignades com a contingut brossa

Suprimir una tasca
  1. Obre Google Calendar.
  2. Fes clic a la tasca que vols actualitzar i, a continuació, Suprimeix Suprimeix el recordatori.
Cercar i editar tasques pendents

Per comprovar totes les tasques sense completar dels 365 darrers dies:

1. Obre Google Calendar.
  2. Mentre consultes l'agenda d'un dia, fes clic a Tasques pendents.
  3. A la llista emergent, tria com vols actualitzar les tasques preferides:
    • Per editar una tasca, passa el cursor per la dreta de la tasca. Fes clic a Edita Edit task, introdueix els canvis que vulguis i fes clic a Desa.
    • Per suprimir una tasca, passa el cursor per la dreta de la tasca. Fes clic a Edita Edit task i, a continuació, Suprimeix Suprimeix el recordatori.
    • Per completar una tasca, passa el cursor per la part de més a la dreta de la tasca. Fes clic a Marca com a completada.

Consell: quan amagues les teves tasques de Google Calendar, pots desactivar la llista de tasques pendents. Obtén informació sobre com pots amagar totes les tasques.