Løs problemer med synkronisering med Google Kalender-appen

Hvis nye eller oppdaterte aktiviteter ikke vises i Google Kalender-appen eller på datamaskinen din, kan du følge rådene nedenfor.

Først kan du prøve disse vanlige løsningene

Gjør følgende på enheten der du bruker Google Kalender-appen.

1. Sjekk at du er tilkoblet internett

Prøv et kjapt søk for å se om du er koblet til Internett.

Husk å ha på mobildata eller Wi-Fi, og sjekk at enheten ikke er i flymodus.

2. Sjekk at du bruker Google Kalender-appen

Se om du bruker Google Kalender-appen ved å sjekke om appikonet ser slik ut: Kalender.

Deretter går du til enhetens appbutikk for å være sikker på at Google Kalender-appen er oppdatert.

3. Sjekk at kalenderen er synlig
  1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på Meny øverst til venstre Meny.
  3. Sjekk at ruten ved kalendernavnet er krysset av.
4. Se til at nye aktiviteter faktisk blir lagt til i Google-kalenderen din

Sjekk hvilken kalender aktiviteter blir lagt til i når du oppretter dem. Hvis de ikke blir lagt til i Aktiviteter-kalenderen, er det ikke sikkert at du ser dem i Google Kalender-appen eller på calendar.google.com.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på Legg til nederst til høyre Opprett en aktivitet.
  3. Se etter «Aktivitet» ved siden av aktivitetsikonet Event.
    • Hvis det ikke står «Aktivitet», trykker du på aktivitetsikonet Event for å bytte til riktig kalender.

Gå eventuelt videre med disse feilsøkingstipsene

Prøv trinnene ovenfor først. Hvis de ikke fungerte, kan du lese denne veiledningen på datamaskinen mens du utfører trinnene på enheten din.

Merk: Google Kalender-appen synkroniserer aktiviteter fra opptil et år i fortiden.

Se til at Kalender-synkronisering er slått på
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din (ikke «Google Innstillinger»-appen).
  2. Trykk på Kontoer.
  3. Velg en konto.
  4. Trykk påKontosynkronisering.
  5. Sørg for at kontosynkronisering er slått på for Google Kalender.
Sjekk at den riktige kalenderen blir synkronisert
  1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Trykk på navnet til kalenderen som ikke vises. Hvis du ikke ser kalenderen på listen, trykker du på Vis mer.
  5. Sjekk at Synkronisering er på (blått) øverst på siden. Du ser bare synkroniseringsinnstillinger for kalendere du har opprettet, ikke for hovedkalenderen din (denne heter vanligvis «Aktiviteter», med mindre du har endret navnet).

Merk: Det kan ta litt tid før aktivitetene dine vises etter at du har slått på synkronisering.

Synkroniser kalenderen din manuelt
  1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Last inn på nytt .
Sjekk at Kalenderlagring er slått på
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din (ikke «Google Innstillinger»-appen).
  2. Trykk på Apper eller Apper og varsler og så App.info.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Merog så Vis system og så Kalenderlagring
Sjekk lagringsplassen på enheten din
Kalendersynkroniseringen avsluttes hvis enheten din er i ferd med å gå tom for lagringsplass.
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din (ikke «Google Innstillinger»-appen).
  2. Finn Lagringsplass -delen.
  3. Hvis du har behov for å frigjøre plass, kan du avinstallere apper du ikke bruker, eller slette filer eller bilder fra enheten.
Fjern dataene dine fra Kalender-appen
Viktig: Hvis du følger disse trinnene, kan det hende du mister data som ikke er synkronisert. Det betyr at informasjon som ikke vises i Google Kalender på datamaskinen, kommer til å gå tapt. Du må bare prøve dette hvis ingen av tingene ovenfor har hjulpet.
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din (ikke «Google Innstillinger»-appen).
  2. Trykk på Apper eller Apper og varsler. Du må kanskje bla nedover eller gå til en annen side i innstillingene.
  3. Trykk på Appinformasjon for å se listen over alle apper.
  4. Velg Kalender Kalender.
  5. Trykk på Lagringog så Slett data og så OK.
  6. Hvis du ser «Kalenderlagring» på listen, fjerner du dataene for den appen også.
  7. Slå enheten av og så på igjen.

Synkroniser med Apple Kalender eller Outlook

Hvis du prøver å se Google Kalender-aktivitetene dine i et annet program, for eksempel Apple Kalender eller Outlook, må du bruke en annen veiledning for synkronisering.

Lær hvordan du synkroniserer med Apple Kalender eller Outlook

Tipsene over hjalp ikke

Få hjelp fra en Kalender-ekspert

Hvis feilsøkingstrinnene over ikke hjelper, kan du legge det ut i hjelpeforumet for Kalender, der en ekspert kan hjelpe deg med feilsøkingen.

Når du legger ut et problem i forumet, må du nevne feilsøkingstrinnene du har prøvd fra denne siden.

Rapportér problemet til Google

Hvis du har problemer med noe, kan du alltid rapportere det.

1. Åpne Kalender-appen Kalender.

2. Trykk på menyen Menyog så Hjelp og tilbakemelding øverst til venstre.

Merk: Hvis du ikke ser dette alternativet, kan det hende at du bruke en gammel versjon av appen eller en annen kalenderapp. Følg instruksjonene øverst på siden for å finne den riktige appen du kan bruke.