Google Kalenteri ‑sovelluksen synkronointiongelmien ratkaiseminen

Tutustu tämän sivun ohjeisiin, jos luomasi tai päivittämäsi tapahtumat eivät näy tietokoneella tai Google Kalenteri ‑sovelluksessa.

Kokeile ensin näitä ohjeita

Noudata näitä ohjeita laitteella, jolla käytät Google Kalenteri ‑sovellusta.

1. Tarkista, että internetyhteys on muodostettu.

Voit testata internetyhteyden tekemällä haun.

Jos internetyhteyttä ei ole, tarkista, että mobiilidata tai Wi-Fi on päällä ja että lentokonetila ei ole käytössä.

2. Tarkista, että käytät Google Kalenteri ‑sovellusta

Tunnistat Google Kalenteri ‑sovelluksen tästä kuvakkeesta: Kalenteri.

Tarkista seuraavaksi laitteesi sovelluskaupasta, että Google Kalenteri ‑sovellus on ajan tasalla.

3. Varmista, että kalenteri on näkyvissä
  1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Varmista, että kalenterin nimen vasemmanpuoleinen valintaruutu on valittuna. Jos ruudussa on vain värilliset ääriviivat, avaa kalenteri napauttamalla ruutua.
4. Varmista, että uudet tapahtumat lisätään Google Kalenteriin

Tarkista aina tapahtuman luomisen yhteydessä, mihin kalenteriin tapahtuma luodaan. Jos tapahtumaa ei lisätä Tapahtumat-kalenteriin, se ei ehkä näy Google Kalenteri ‑sovelluksessa tai osoitteessa calendar.google.com.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Luo Luo.
  3. Varmista, että Tapahtumakalenterin kuvakkeen Tapahtuma vieressä lukee Tapahtuma. Jos Tapahtuma-kalenteria ei näy, valitse näkyviin oikea kalenteri napauttamalla Tapahtuma-kalenterin kuvaketta.

Kokeile sitten näitä vianetsintävinkkejä

Kokeile ensin yllä olevia ohjeita. Jos niistä ei ollut apua, seuraa alla olevia ohjeita tietokoneelta samalla, kun teet ohjeiden vaiheet laitteellasi.

Huom. Google Kalenteri ‑sovellus synkronoi menneet tapahtumat korkeintaan vuoden ajalta.

Sovelluksen lopettaminen ja uudelleen avaaminen

Kun sovellus on auki ja napautat kotipainiketta, sovellus suljetaan näytöltä, mutta sitä ei lopeteta kokonaan.

Voit lopettaa sovelluksen kokonaan (pelkän sulkemisen sijaan) kaksoisnapauttamalla puhelimen alareunan kotipainiketta ja pyyhkäisemällä Kalenteri-sovelluksen pois näytöltä.

Poista tili ja lisää se uudelleen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Hallinnoi tilejä.
  5. Valitse oikeassa yläkulmassa Muokkaa.
  6. Poista tilisi.
  7. Valitse Valmis.

Kun avaat sovelluksen seuraavan kerran, sinua pyydetään lisäämään tili uudelleen.

Poista sovellus ja asenna se uudelleen

1. Etsi Google Kalenteri ‑sovelluksen kuvake Kalenteri.
  2. Kosketa kuvaketta, kunnes se alkaa väristä.
  3. Valitse X ja sitten Poista.
  4. Asenna Google Kalenteri ‑sovellus App Storesta.

Synkronointi Apple-kalenterin tai Outlookin kanssa

Voit tarkastella Google Kalenterin tapahtumia toisessa sovelluksessa, kuten Apple-kalenterissa tai Outlookissa. Synkronointiohjeet ovat ohjelmakohtaiset.

Lue lisää synkronoinnista Apple-kalenterin tai Outlookin kanssa.

Yllä olevat vinkit eivät auttaneet

Vinkkejä Kalenterin asiantuntijalta

Jos yllä olevista vianetsintävinkeistä ei ollut apua, kerro siitä Kalenterin ohjekeskusteluryhmässä, jotta Kalenteri-asiantuntija voi auttaa vianetsinnässä.

Mainitse ohjekeskusteluryhmään lähetettävässä viestissä tämän sivun vianetsintävaiheet, joita olet jo kokeillut.

Ongelmasta ilmoittaminen Googlelle

Voit halutessasi ilmoittaa sovelluksen toimintaan liittyvistä ongelmista.

1. Avaa Kalenteri-sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Ohje ja palaute.

Huom. Jos vaihtoehtoa ei näy, saatat käyttää sovelluksen vanhempaa versiota tai toista kalenterisovellusta. Valitse käyttöön oikea sovellus sivun yläreunassa olevien ohjeiden avulla.