Google Kalenteri ‑sovelluksen synkronointiongelmien ratkaiseminen

Tutustu tämän sivun ohjeisiin, jos luomasi tai päivittämäsi tapahtumat eivät näy tietokoneella tai Google Kalenteri ‑sovelluksessa.

Kokeile ensin näitä ohjeita

Noudata näitä ohjeita laitteella, jolla käytät Google Kalenteri ‑sovellusta.

1. Tarkista, että internetyhteys on muodostettu.

Voit testata internetyhteyden tekemällä haun.

Jos internetyhteyttä ei ole, tarkista, että mobiilidata tai Wi-Fi on päällä ja että lentokonetila ei ole käytössä.

2. Tarkista, että käytät Google Kalenteri ‑sovellusta

Tunnistat Google Kalenteri ‑sovelluksen tästä kuvakkeesta: Kalenteri.

Tarkista seuraavaksi laitteesi sovelluskaupasta, että Google Kalenteri ‑sovellus on ajan tasalla.

3. Varmista, että kalenteri on näkyvissä
  1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Varmista, että kalenterin nimen vasemmanpuoleinen valintaruutu on valittuna. Jos ruudussa on vain värilliset ääriviivat, avaa kalenteri napauttamalla ruutua.
4. Varmista, että uudet tapahtumat lisätään Google Kalenteriin

Tarkista aina tapahtuman luomisen yhteydessä, mihin kalenteriin tapahtuma luodaan. Jos tapahtumaa ei lisätä Tapahtumat-kalenteriin, se ei ehkä näy Google Kalenteri ‑sovelluksessa tai osoitteessa calendar.google.com.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Luo Luo.
  3. Varmista, että Tapahtumakalenterin kuvakkeen Tapahtuma vieressä lukee Tapahtuma. Jos Tapahtuma-kalenteria ei näy, valitse näkyviin oikea kalenteri napauttamalla Tapahtuma-kalenterin kuvaketta.

Kokeile sitten näitä vianetsintävinkkejä

Kokeile ensin yllä olevia ohjeita. Jos niistä ei ollut apua, seuraa alla olevia ohjeita tietokoneelta samalla, kun teet ohjeiden vaiheet laitteellasi.

Huom. Google Kalenteri ‑sovellus synkronoi menneet tapahtumat korkeintaan vuoden ajalta.

Kalenterin synkronoinnin tarkistaminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Napauta sen kalenterin nimeä, joka ei näy. Jos kalenteri ei näy luettelossa, valitse Näytä enemmän.
  5. Varmista sivun yläreunasta, että synkronointi on päällä (sininen). Näet vain luomiesi kalenterien synkronointiasetukset. Ensisijaisen kalenterin asetukset eivät näy. (Kalenterin nimenä on yleensä Tapahtumat, jos sitä ei ole muutettu.)

Huom. Voi kulua jonkin aikaa ennen kuin tapahtumat tulevat näkyviin synkronoinnin käyttöönoton jälkeen.

Varmista, että Kalenterin tallennustila on päällä

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus (älä Google-asetukset-sovellusta).
  2. Valitse Sovellukset tai Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Sovellustiedot.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Näytä järjestelmä ja sitten Kalenterin tallennustila

Laitteen tallennustilan tarkistaminen

Kalenteri lopettaa synkronoinnin, kun laitteen tallennustila on loppumassa.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus (ei Google-asetukset-sovellusta).
  2. Siirry Tallennustila-osioon.
  3. Jos tallennustilaa on tyhjennettävä, poista tarpeettomia sovelluksia, tiedostoja tai valokuvia laitteeltasi.

Tyhjennä kalenterin sovellustiedot

Tärkeää: Jotkin synkronoimattomat tiedot saatetaan menettää. Kaikki tapahtumatiedot, jotka eivät näy Google Kalenterissa tietokoneella, menetetään. Kokeile näitä ohjeita vain silloin, kun mikään muu ei auta.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus (älä Google-asetukset-sovellusta).
  2. Napauta Sovellukset tai Sovellukset ja ilmoitukset ‑osiota. Saatat joutua vierittämään alas tai siirtymään toiselle sivulle asetuksissa.
  3. Näet luettelon kaikista sovelluksista valitsemalla Sovellustiedot.
  4. Valitse Kalenteri Kalenteri.
  5. Valitse Tallennustila ja sitten Poista data ja sitten OK.
  6. Jos luettelossa on Kalenterin tallennustila ‑kohta, poista myös kyseisen sovelluksen tiedot.
  7. Sammuta laitteen virta ja käynnistä laite uudelleen.

Synkronointi Apple-kalenterin tai Outlookin kanssa

Voit tarkastella Google Kalenterin tapahtumia toisessa sovelluksessa, kuten Apple-kalenterissa tai Outlookissa. Synkronointiohjeet ovat ohjelmakohtaiset.

Lue lisää synkronoinnista Apple-kalenterin tai Outlookin kanssa.

Yllä olevat vinkit eivät auttaneet

Vinkkejä Kalenterin asiantuntijalta

Jos yllä olevista vianetsintävinkeistä ei ollut apua, kerro siitä Kalenterin ohjekeskusteluryhmässä, jotta Kalenteri-asiantuntija voi auttaa vianetsinnässä.

Mainitse ohjekeskusteluryhmään lähetettävässä viestissä tämän sivun vianetsintävaiheet, joita olet jo kokeillut.

Ongelmasta ilmoittaminen Googlelle

Voit halutessasi ilmoittaa sovelluksen toimintaan liittyvistä ongelmista.

1. Avaa Kalenteri-sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Ohje ja palaute.

Huom. Jos vaihtoehtoa ei näy, saatat käyttää sovelluksen vanhempaa versiota tai toista kalenterisovellusta. Valitse käyttöön oikea sovellus sivun yläreunassa olevien ohjeiden avulla.