Løs synkroniseringsproblemer med Google Kalender-appen

Brug denne side, hvis du ikke kan se de begivenheder, du har oprettet eller opdateret, på din computer eller i Google Kalender-appen.

Start med at prøve følgende almindelige løsninger

Følg disse trin på den enhed, hvor du bruger Google Kalender-appen.

1. Sørg for, at du har forbindelse til internettet

Lav en søgning for at tjekke, at du har forbindelse til internettet.

Hvis du ikke har forbindelse, skal du sørge for at aktivere en data- eller Wi-Fi-forbindelse, og at enheden ikke er i Flytilstand.

2. Tjek, at du bruger Google Kalender-appen

Du bruger Google Kalender-appen, hvis ikonet for appen ser sådan ud: Kalender.

Åbn appbutikken på din enhed for at se, om Google Kalender-appen er opdateret.

3. Tjek, at kalenderen er synlig
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne.
  3. Sørg for, at afkrydsningsfeltet til venstre for kalenderens navn er markeret.
4. Sørg for, at nye begivenheder føjes til din Google-kalender

Når du opretter en begivenhed, kan du tjekke, hvilken kalender den føjes til. Hvis den ikke føjes til kalenderen Begivenheder, vises den muligvis ikke i Google Kalender-appen eller på calendar.google.com.

1. Åbn Google Kalender-appen Kalender.
  2. Tryk på Tilføj Opret begivenhed nederst til højre.
  3. Kig efter "Begivenhed" ud for begivenhedsikonet Begivenhed.
    • Hvis der ikke står "Begivenhed", skal du trykke på begivenhedsikonet Begivenhed for at skifte til den rigtige kalender.

Prøv derefter følgende trin til fejlfinding

Prøv først ovenstående trin til fejlfinding. Hvis de ikke løste problemet, skal du læse denne vejledning på din computer, mens du afprøver trinnene på din enhed.

Bemærk! Google Kalender-appen synkroniserer tidligere begivenheder i op til et år.

Sørg for, at Calendar Sync er slået til
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed (ikke appen Google Indstillinger).
  2. Tryk på Konti.
  3. Vælg en konto.
  4. Tryk på Kontosynkronisering.
  5. Sørg for, at Kontosynkronisering er slået til i Google Kalender.
Bekræft, at den rigtige kalender er synkroniseret
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på navnet på den kalender, der ikke vises. Hvis du ikke kan se kalenderen på listen, skal du trykke på Vis flere.
  5. Øverst på siden skal du sørge for, at synkronisering er slået til (blå). Du kan kun se indstillingen Synkronisering for kalendere, du har oprettet, men ikke din primære kalender (denne kaldes som regel "Begivenheder", medmindre du har omdøbt den).

Bemærk! Når du har slået synkronisering til, kan der gå noget tid, før dine begivenheder vises.

Manuel synkronisering af din kalender
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Opdater .
Sørg for, at Kalenderlagring er slået til
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed (ikke appen "Google Indstillinger").
  2. Tryk på Apps eller Apps og notifikationer og derefter Oplysninger om appen.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereog derefter Vis system og derefter Kalenderlager
Tjek din enheds lagerplads
Kalender stopper med at synkronisere, hvis din enhed er ved at løbe tør for plads.
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed (ikke appen "Google Indstillinger").
  2. Find sektionen Lagerplads.
  3. Hvis du er nødt til at frigøre plads, kan du prøve at afinstallere de apps, du ikke bruger, eller at slette filer og billeder på din enhed.
Ryd dine appdata i Kalender
Vigtigt! Disse trin kan forårsage, at visse ikke-synkroniserede data går tabt. Alle de begivenhedsoplysninger, som du ikke kan se i Google Kalender på din computer, vil gå tabt. Prøv kun disse trin, hvis intet af det ovenstående løser problemet.
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed (ikke appen "Google Indstillinger").
  2. Tryk på sektionen Apps eller Apps og notifikationer. Du er muligvis nødt til at rulle ned eller gå til en anden side under indstillingerne.
  3. Tryk på Oplysninger om appen for at se listen over alle apps.
  4. Vælg Kalender Kalender.
  5. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd data og derefter OK.
  6. Hvis du kan se "Kalenderlager" på listen, skal du også rydde data for denne app.
  7. Sluk din enhed, og tænd den derefter igen.

Synkroniser med Apple Kalender eller Outlook

Hvis du prøver at se dine Google Kalender-begivenheder i et andet program, f.eks. Apple Kalender eller Outlook, skal du følge en anden vejledning til at synkronisere.

Få flere oplysninger om, hvordan du synkroniserer med Apple Kalender eller Outlook.

Ovenstående tips hjalp ikke

Få hjælp af en ekspert i Kalender

Hvis ovenstående trin til fejlfinding ikke hjælper, kan du indsende et indlæg i Kalender-hjælpeforummet, hvor en ekspert kan hjælpe dig med at finde og rette fejl.

Nævn de trin til fejlfinding, du har forsøgt på denne side, når du indsender i forummet.

Rapportér problemet til Google

Hvis du oplever et problem, kan du altid rapportere det.

1. Åbn appen Kalender Kalender.

2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Hjælp og feedback.

Bemærk! Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, kan du være i en gammel version af appen eller bruge en anden kalenderapp. Følg vejledningen øverst på siden for at finde den rigtige app at bruge.