Solucionar problemes de sincronització relacionats amb l'aplicació Google Calendar

Si els esdeveniments que has creat o actualitzat no es mostren a l'ordinador o a l'aplicació Google Calendar, consulta aquesta pàgina.

En primer lloc, prova aquestes solucions habituals

Segueix aquests passos al dispositiu on utilitzes l'aplicació Google Calendar.

1. Comprova que tinguis connexió a Internet

Per saber si tens connexió a Internet, prova de fer una cerca.

Si no hi tens connexió, assegura't que les dades mòbils o la xarxa Wi-Fi estiguin activades i que no estiguis en mode d'avió.

2. Comprova que utilitzis l'aplicació Google Calendar

Per saber si utilitzes l'aplicació Google Calendar, comprova que la icona de l'aplicació és aquesta: Calendar.

A continuació, consulta la botiga d'aplicacions del teu dispositiu per comprovar que l'aplicació Google Calendar està actualitzada.

3. Comprova que el calendari sigui visible
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Comprova que la casella a l'esquerra del nom del calendari està marcada.
4. Comprova que els esdeveniments nous s'afegeixin a Google Calendar

Quan creïs un esdeveniment, comprova a quin calendari s'afegeix. Si es tracta del calendari Esdeveniments, és possible que no el vegis a l'aplicació Google Calendar ni a calendar.google.com.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part inferior dreta, toca Afegeix Crea un esdeveniment.
  3. Al costat de la icona d'esdeveniment Esdeveniment, cerca "Esdeveniment".
    • Si no hi diu "Esdeveniment", toca la icona d'esdeveniment Esdeveniment per anar al calendari correcte.

A continuació, segueix aquests consells per resoldre el problema

En primer lloc, prova els passos anteriors. Si no funcionen, consulta les instruccions següents a l'ordinador i, alhora, prova els passos al teu dispositiu.

Nota: l'aplicació Google Calendar sincronitza els esdeveniments de fins a un any abans.

Assegurar-se que la sincronització de Calendar estigui activada
  1. Obre l'aplicació Configuració al dispositiu (no l'aplicació Configuració Google).
  2. Toca Comptes.
  3. Selecciona un compte.
  4. Toca Sincronització del compte.
  5. Assegura't que la sincronització del compte estigui activada per a Google Calendar.
Confirmar que se sincronitzi el calendari correcte
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Toca Configuració .
  4. Toca el nom del calendari que no es mostra. Si no el veus, toca Mostra'n més.
  5. A la part superior de la pàgina, comprova que la funció Sincronització estigui activada (color blau). Aquesta funció només es mostra als calendaris que has creat, però no al calendari principal, que normalment s'anomena "Esdeveniments" (tret que n'hagis canviat el nom).

Nota: un cop hagis activat la sincronització, és possible que els esdeveniments tardin una mica a mostrar-se.

Sincronitzar Calendar manualment
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Actualitza .
Comprovar que l'emmagatzematge de Calendar estigui activat
  1. Obre l'aplicació Configuració al dispositiu (no l'aplicació Configuració Google).
  2. Toca Aplicacions o Aplicacions i notificacions i, a continuació, Informació de les aplicacions.
  3. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Mostra el sistema i, a continuació, Emmagatzematge de Calendar.
Comprovar l'emmagatzematge del dispositiu
Quan el dispositiu s'està quedant sense espai d'emmagatzematge, Calendar atura la sincronització.
  1. Obre l'aplicació Configuració al dispositiu (no l'aplicació Configuració Google).
  2. Localitza la secció Emmagatzematge.
  3. Si necessites alliberar espai, desinstal·la les aplicacions que no utilitzis o suprimeix fitxers o fotos del dispositiu.
Esborrar les dades de l'aplicació Calendar
Nota important: si segueixes aquests passos, és possible que es perdin algunes dades que no s'hagin sincronitzat. Es perdrà la informació d'esdeveniments que no vegis a Google Calendar a l'ordinador. Prova els passos següents només si cap de les indicacions anteriors no t'ha funcionat.
  1. Obre l'aplicació Configuració al dispositiu (no l'aplicació Configuració Google).
  2. Toca la secció Aplicacions o Aplicacions i notificacions. És possible que t'hagis de desplaçar cap avall o anar a una altra pàgina de la configuració.
  3. Toca Informació de les aplicacions per obtenir la llista de totes les aplicacions.
  4. Selecciona Calendar Calendar.
  5. Toca Emmagatzematge i, a continuació, Esborra les dades i, a continuació, D'acord.
  6. Si es mostra l'aplicació Emmagatzematge de Calendar a la llista, esborra'n les dades, també.
  7. Apaga el dispositiu i torna'l a encendre.

Sincronitzar Google Calendar amb el Calendari d'Apple o amb l'Outlook

Si vols veure els teus esdeveniments de Google Calendar en un altre programa, com ara el Calendari d'Apple o l'Outlook, les instruccions per fer la sincronització són diferents.

Obtén informació sobre com pots sincronitzar Google Calendar amb el Calendari d'Apple o amb l'Outlook.

Els consells anteriors no han funcionat

Obtenir ajuda d'un expert en Calendar

Si els passos anteriors no han funcionat, publica el problema al Fòrum d'ajuda de Calendar, on un expert et podrà ajudar a resoldre'l.

Quan publiquis el problema al fòrum, menciona els passos d'aquesta pàgina que has seguit per provar de resoldre'l.

Informar Google del problema

Quan tinguis un problema, ens en pots informar.

1. Obre l'aplicació Calendar Calendar.

2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Ajuda i suggeriments.

Nota: si no veus aquesta opció, és possible que estiguis utilitzant una versió anterior de l'aplicació o bé una altra aplicació de calendari. Per saber quina és l'aplicació correcta, segueix les instruccions que s'indiquen a la part superior de la pàgina.