Solucionar problemes de sincronització relacionats amb l'aplicació Google Calendar

Si els esdeveniments que has creat o actualitzat no es mostren a l'ordinador o a l'aplicació Google Calendar, consulta aquesta pàgina.

En primer lloc, prova aquestes solucions habituals

Segueix aquests passos en el dispositiu on utilitzes l'aplicació Google Calendar:

1. Comprova que tinguis connexió a Internet.

Per saber si tens connexió a Internet, prova de fer una cerca.

Si no hi tens connexió, assegura't que les dades mòbils i la xarxa Wi-Fi estiguin activades i que no estiguis en mode d'avió.

2. Comprova que utilitzes l'aplicació Google Calendar.

Per saber si utilitzes l'aplicació Google Calendar, comprova que la icona de l'aplicació és aquesta: Calendar.

A continuació, consulta la botiga d'aplicacions del teu dispositiu per comprovar que l'aplicació Google Calendar està actualitzada.

3. Comprova que el calendari sigui visible.
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Comprova que la casella a l'esquerra del nom del calendari està marcada. Si només té els contorns perfilats, toca-la perquè es mostri el calendari.
4. Comprova que els esdeveniments nous s'afegeixen a Google Calendar.

Quan creïs un esdeveniment, comprova a quin calendari s'afegeix. Si es tracta del calendari Esdeveniments, és possible que no es mostri a l'aplicació Google Calendar ni a calendar.google.com.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part inferior dreta, toca Crea Crea.
  3. Al costat de la icona Calendari d'esdeveniments Esdeveniment, comprova que diu Esdeveniment. Si no és així, toca aquesta icona per anar al calendari adequat.

A continuació, segueix aquests consells per resoldre el problema

En primer lloc, prova els passos anteriors. Si no funcionen, consulta les instruccions següents a l'ordinador i, alhora, prova els passos al teu dispositiu.

Nota: l'aplicació Google Calendar sincronitza els esdeveniments de fins a un any abans.

Sortir d'una aplicació i tornar-la a obrir

Si tens una aplicació oberta i toques el botó Inici, l'aplicació es tanca però no en surts del tot.

Per sortir de l'aplicació definitivament (i no només tancar-la), fes doble toc sobre el botó Inici que hi ha a la part inferior del telèfon i, tot seguit, llisca l'aplicació Calendar perquè desaparegui.

Suprimeix el compte i, després, torna'l a afegir

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Toca Configuració Configuració.
  4. Toca Gestiona els comptes.
  5. A l'extrem superior dret, toca Edita.
  6. Suprimeix els comptes corresponents.
  7. Toca Fet.

Quan tornis a obrir l'aplicació, se't demanarà que afegeixis el teu compte de nou.

Desinstal·la l'aplicació i torna-la a instal·lar

1. Localitza la icona de l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Mantén-la premuda fins que es bellugui.
  3. Toca X i després Suprimeix.
  4. Torna a instal·lar l'aplicació Google Calendar des de l'App Store.

Sincronitzar Google Calendar amb Calendari d'Apple o Outlook

Si vols veure els teus esdeveniments de Google Calendar en un altre programa, com ara l'aplicació Calendari d'Apple o Outlook, les instruccions per fer la sincronització són diferents.

Obtén informació sobre com pots sincronitzar Google Calendar amb Calendari d'Apple o Outlook.

Els consells anteriors no han funcionat

Obtenir ajuda d'un expert en Calendar

Si els passos anteriors no han funcionat, publica el problema al Fòrum d'ajuda de Calendar, on un expert et podrà ajudar a resoldre'l.

Quan publiquis el problema al fòrum, menciona els passos d'aquesta pàgina que has seguit per provar de resoldre'l.

Informar Google del problema

Quan tinguis un problema, ens en pots informar. Segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i després Ajuda i suggeriments.

Nota: si no veus aquesta opció, és possible que estiguis utilitzant una versió anterior de l'aplicació o bé una altra aplicació de calendari. Per saber quina és l'aplicació correcta, segueix les instruccions que s'indiquen a la part superior de la pàgina.