Liitteiden lisääminen tapahtumiin

Voit lisätä dokumentteja, laskentataulukoita ja muita tiedostoja tapahtumaan. Tällä tavalla kaikki tarvittavat tiedot ovat osallistujien käytettävissä suoraan tapahtumassa.

Lisää liite

Voit lisätä tapahtumaasi tiedostoja ja dokumentteja Google Drivesta.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Luo uusi tapahtuma tai muokkaa nykyistä tapahtumaa.
  3. Valitse Lisää liite Google Drive .
  4. Valitse kohde Google Drivesta ja sitten Valitse.

Jakamisasetukset

Jos olet kutsunut tapahtumaan muita, eikä heillä ole tiedoston lukuoikeutta, sinua pyydetään valitsemaan jokin seuraavista jakamisasetuksista, kun tallennat tapahtuman:

• Jokainen linkin saanut voi tarkastella, kommentoida tai muokata: Jokainen linkin saanut voi käyttää tiedostoa. Osallistujat voivat jakaa tiedoston muille, eikä tiedoston tarkastelemiseen tarvita Google-tiliä.
  • Tämän tapahtuman osallistujat voivat lukea, kommentoida tai muokata: Tiedosto jaetaan osallistujille. Tiedoston tarkastelemiseen tarvitaan Google-tili. Osallistujat voivat jakaa tiedoston muille vain, jos olet myöntänyt heille tiedoston muokkausoikeuden.
  • Tallenna jakamatta: Osallistujat, joilla ei ole pääsyoikeuksia, voivat nähdä tiedoston otsikon, mutta he eivät voi avata tiedostoa.

Vinkkejä:

• Voit avata tiedoston myös Google Drive ‑sovelluksessa ja käyttää muita jakamisasetuksia.
  • Tapahtumaan liittämiesi tiedostojen nimet näkyvät sekä kutsutuille osallistujille että jokaiselle, jolla on pääsy tapahtuman tietoihin.

Poista liite

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse tapahtuma, joka sisältää poistettavan liitteen, ja napauta Muokkaa Muuta.
  3. Napauta liitettä.
  4. Valitse Poistaja sittenTallenna.

Vianetsintä

Osallistujilla ei ole liitteiden lukuoikeuksia
Liitteet tallennetaan Google Driveen, joten osallistujilla ei ole automaattisesti liitteiden lukuoikeuksia. Voit sallia osallistujille pääsyn tiedostoihin jakamalla tiedostot Google Drivessa
Verkkotunnuksen järjestelmänvalvoja on poistanut liitteiden lisäämisen käytöstä ‑virhe
Jos työpaikka, oppilaitos tai organisaatio on poistanut Driven jakamisen, näet Verkkotunnuksen järjestelmänvalvoja on poistanut liitteiden lisäämisen käytöstä ‑virheen. Jos näet tämän virheen, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.
Lisää liite ‑kohtaa ei näy

Jos et ole linkittänyt Google Drivea Google-tilille, jolla olet luomassa tapahtumaa, Lisää liite ‑kohtaa Google Drive ei näy.

Ongelman korjaaminen:

• Varmista, että liitettävät dokumentit on ladattu Google Driveen.
  • Varmista, että olet kirjaudut palveluun samalla tilillä, jolla käytät Google Drivea.