Skicka feedback om Google Kalender

Skicka feedback till oss om du vill rapportera ett problem eller föreslå funktioner som saknas i Google Kalender.

När skickar du feedback?

Saker att skicka feedback om:

• Något är trasigt eller fungerar dåligt
  • Du har förslag på saker att lägga till i Google Kalender

Skicka feedback så här

Försök beskriva problemet eller förslaget så detaljerat du kan när du ger feedback.

Vi kan inte svara enskilt på varje inskickad feedback, men vi använder dina kommentarer till att förbättra Kalender.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Öppna avsnittet i kalendern som du vill skicka feedback om.
  3. Klicka på Support Support följt av Skicka feedback längst upp till höger.
  4. Följ anvisningarna till att skriva feedback och visa vilken del av sidan som har problem.

Rapportera olämpliga kalenderinbjudningar eller händelser

Tips: Anmäl en misstänkt inbjudan eller händelse i din kalender som skräppost.

Anmäl först händelsen som skräppost

Viktigt: När du anmäler en händelse tas alla händelser från den organisatören bort från din kalender.

Så här rapporterar du en händelse:

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Dubbelklicka på händelsen som du vill rapportera.
  3. Klicka på Fler åtgärder följt av Rapportera som spam längst upp till höger.

Kontrollera därefter dina händelseinställningar

Ändra inställningarna för Google Kalender om du inte vill visa obesvarade händelser i kalendern.
  1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Inställningar längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar för händelser följt av Lägg till inbjudningar automatiskt på fliken Allmänt.
  4. Välj Nej, visa bara inbjudningar som jag har svarat på.

Öppna hjälpcentret för Kalender

Gruppen med Kalender-användare är ett bra alternativ för följande:

• Fråga hur man gör något
  • Diskutera Kalender med andra personer som använder den
Besök forumet