Feedback over Google Agenda sturen

Als je een probleem wilt melden of ons wilt vertellen dat iets ontbreekt in Google Agenda, kun je ons feedback sturen.

Wanneer je feedback kunt sturen

Je kunt feedback sturen over het volgende:

• Iets werkt niet goed of helemaal niet
  • Je hebt suggesties voor items die moeten kunnen worden toegevoegd aan Google Agenda

Feedback sturen

Neem in je feedback zo veel mogelijk details op over het probleem of de suggestie.

We kunnen niet persoonlijk reageren op alle feedback die we ontvangen, maar we gebruiken je opmerkingen om Agenda verder te verbeteren.

1. Open de Agenda-app Agenda op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Hulp en feedback.
  3. Tik onderaan op Feedback sturen.
  4. Schrijf je feedback en tik op Sturen Sturen.
Bekijk hoe je ongepaste agenda-uitnodigingen en -afspraken meldt.

Het Helpforum van Agenda bezoeken

Bezoek onze community van Agenda-gebruikers in de volgende gevallen:

• Je wilt vragen stellen over hoe je bepaalde bewerkingen kunt uitvoeren
  • Je wilt Agenda bespreken met andere mensen die het product gebruiken
Ga naar het forum