Feedback over Google Agenda verzenden

Als je een probleem wilt melden of ons wilt vertellen dat iets ontbreekt in Google Agenda, kun je ons feedback sturen.

Wanneer je feedback kunt sturen

Je kunt feedback sturen over het volgende:

• Iets werkt niet goed of helemaal niet
  • Je hebt suggesties voor items die moeten kunnen worden toegevoegd aan Google Agenda

Feedback sturen

Neem in je feedback zo veel mogelijk details op over het probleem of de suggestie.

We kunnen niet persoonlijk reageren op alle feedback die we ontvangen, maar we gebruiken je opmerkingen om Agenda verder te verbeteren.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Ga naar het gedeelte in Agenda waarvoor je feedback wilt sturen.
  3. Klik rechtsboven op Support Support en dan Feedback sturen
  4. Volg de instructies om je feedback te schrijven, zodat we weten welk deel van de pagina problemen bevat.

Ongepaste agenda-uitnodigingen of -afspraken melden

Tip: Als je een verdachte uitnodiging of afspraak in je agenda tegenkomt, kun je deze melden als spam.

Stap 1: Meld de afspraak als spam

Belangrijk: Als je één afspraak meldt, worden alle afspraken die door de betreffende organisator zijn gemaakt, uit je agenda verwijderd.
Een afspraak melden:
  1. Open de Agenda-app Agenda op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de afspraak die je wilt melden.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Melden als spam.
  4. Tik op Melden om te bevestigen.

Een afspraak melden:

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Dubbelklik op de afspraak die je wilt melden.
  3. Klik rechtsboven op Meer acties en dan Melden als spam.

Stap 2: Loop je afspraakinstellingen na

Als je geen afspraken in je agenda wilt weergeven waarop je niet hebt gereageerd, kun je je instellingen voor Google Agenda wijzigen.
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Algemeen op Afspraakinstellingen en dan Uitnodigingen automatisch toevoegen
  4. Selecteer Nee, alleen uitnodigingen weergeven waarop ik heb gereageerd.

Het Helpforum van Agenda bezoeken

Bezoek onze community van Agenda-gebruikers in de volgende gevallen:

• Je wilt vragen stellen over hoe je bepaalde bewerkingen kunt uitvoeren
  • Je wilt Agenda bespreken met andere mensen die het product gebruiken
Ga naar het forum