Feedback over Google Agenda verzenden

Als je een probleem wilt melden of ons wilt vertellen dat iets ontbreekt in Google Agenda, kun je ons feedback sturen.

Wanneer je feedback kunt verzenden

Je kunt feedback verzenden over het volgende:

• Iets werkt niet goed of helemaal niet
  • Je hebt suggesties voor dingen die kunnen worden toegevoegd aan Google Agenda

Feedback verzenden

Neem in je feedback zo veel mogelijk details op over het probleem of de suggestie.

We kunnen niet persoonlijk reageren op alle feedback die we ontvangen, maar we gebruiken je opmerkingen om Agenda verder te verbeteren.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Ga naar het gedeelte in Agenda waarvoor je feedback wilt verzenden.
  3. Klik rechtsboven op Support Support en dan Feedback verzenden
  4. Volg de instructies om je feedback te schrijven, zodat we weten welk deel van de pagina problemen bevat.

Ongepaste agenda-uitnodigingen of -afspraken melden

Als je een verdachte uitnodiging of afspraak in je agenda tegenkomt, kun je deze melden als spam.

Meld de afspraak eerst als spam

Opmerkingen:

• Reageer niet op uitnodigingen voor afspraken via je telefoon. Volg in plaats daarvan de onderstaande instructies om de afspraak op je computer te melden als spam.
  • Wanneer je één afspraak meldt, worden alle afspraken die door de betreffende organisator zijn gemaakt, uit je agenda verwijderd.

Een afspraak melden:

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Dubbelklik op de afspraak die je wilt melden.
  3. Klik bovenaan op Meer acties en dan Melden als spam
Controleer vervolgens je afspraakinstellingen

Als je geen afspraken in je agenda wilt weergeven waarop je niet hebt gereageerd, kun je je instellingen voor Google Agenda wijzigen.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op het menu Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Algemeen op Afspraakinstellingen en dan Uitnodigingen automatisch toevoegen.
  4. Selecteer Nee, alleen uitnodigingen weergeven waarop ik heb gereageerd.