Palautteen lähettäminen Google Kalenteri -sovelluksesta

Lähetä meille palautetta, jos haluat ilmoittaa ongelmasta tai Google Kalenterista puuttuvasta ominaisuudesta.

Palautteen lähettämisen syyt

Voit lähettää palautetta näistä syistä:

• Jokin ominaisuus on rikki tai ei toimi kunnolla.
  • Haluat ehdottaa jotakin ominaisuutta lisättäväksi Google Kalenteriin.

Palautteen lähettäminen

Pyri kertomaan mahdollisimman tarkasti ongelmasta tai ehdotuksesta palautteen lähettämisen yhteydessä.

Emme voi vastata erikseen jokaiseen palautteeseen, mutta hyödynnämme kommenttejasi Kalenterin kehittämisessä.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Siirry Kalenterin osioon, josta haluat lähettää palautetta.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Tuki Tuki ja sitten Lähetä palautetta
  4. Kirjoita palaute ohjeiden mukaan. Kerro meille, missä sivun osioissa ongelmat esiintyvät.

Sopimattomista kalenterikutsuista tai tapahtumista ilmoittaminen

Jos näet epäilyttävän kutsun tai tapahtuman kalenterissasi, ilmoita se roskasisällöksi.

Ilmoita tapahtuma ensin roskasisällöksi

Huomioitavaa:

• Älä vastaa tapahtumakutsuun puhelimella. Seuraa sen sijaan alla olevia ohjeita ja ilmoita tapahtuma roskasisällöksi tietokoneella.
  • Kun teet ilmoituksen yhdestä tapahtumasta, kyseisen järjestäjän kaikki tapahtumat poistetaan kalenteristasi.

Tapahtuman ilmoittaminen roskasisällöksi

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Kaksoisklikkaa tapahtumaa, jonka haluat ilmoittaa roskasisällöksi.
  3. Klikkaa yläreunasta Lisää toimintoja ja sitten Ilmoita roskasisällöksi
Tarkista seuraavaksi tapahtuma-asetukset

Jos et halua nähdä kalenterissasi tapahtumia, joihin et ole vielä vastannut, voit muuttaa Google Kalenterin asetuksia.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset-valikkoa Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa Yleiset-välilehdeltä Tapahtuma-asetukset ja sitten Lisää kutsut automaattisesti.
  4. Valitse Ei. Näytä vain kutsut, joihin olen vastannut.