Palautteen lähettäminen Google Kalenterista

Lähetä meille palautetta, jos haluat ilmoittaa ongelmasta tai Google Kalenterista puuttuvasta ominaisuudesta.

Milloin kannattaa lähettää palautetta

Voit lähettää palautetta näistä syistä:

• Jokin ominaisuus on rikki tai ei toimi kunnolla.
  • Haluat ehdottaa jotakin ominaisuutta lisättäväksi Google Kalenteriin.

Palautteen lähettäminen

Anna palautteessasi mahdollisimman paljon tietoja ongelmasta tai ehdotuksesta.

Emme voi vastata erikseen jokaiseen palautteeseen, mutta hyödynnämme kommenttejasi Kalenterin kehittämisessä.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Siirry Kalenterin osioon, josta haluat lähettää palautetta.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Tuki Tuki ja sitten Lähetä palautetta.
  4. Kirjoita palaute ohjeiden mukaan. Kerro meille, missä sivun osiossa ongelmat esiintyvät.

Sopimattomista kalenterikutsuista tai tapahtumista ilmoittaminen

Vinkki: Jos huomaat epäilyttävän kutsun tai tapahtuman kalenterissasi, ilmoita se roskasisällöksi.

Vaihe 1: Tapahtuman ilmoittaminen roskasisällöksi

Tärkeää: Kun teet ilmoituksen yhdestä tapahtumasta, kaikki kyseisen järjestäjän tapahtumat poistetaan kalenteristasi.
Tapahtuman ilmoittaminen roskasisällöksi:
  1. Avaa Kalenteri-sovellus Kalenteri iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta tapahtumaa, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sittenIlmoita roskapostista.
  4. Vahvista napauttamalla Ilmoita.

Tapahtuman ilmoittaminen roskasisällöksi:

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Kaksoisklikkaa tapahtumaa, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää toimintoja ja sitten Ilmoita roskapostista.

Vaihe 2: Tapahtuman asetusten tarkistaminen

Jos et halua nähdä kalenterissasi tapahtumia, joihin et ole vielä vastannut, voit muuttaa Google Kalenterin asetuksia.
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yleiset-välilehdeltä Tapahtuman asetukset ja sitten Lisää kutsut automaattisesti
  4. Valitse Ei. Näytä vain kutsut, joihin olen vastannut.

Käy Kalenterin ohjefoorumilla

Kalenteri-käyttäjien yhteisö on hyvä vaihtoehto, kun haluat

• kysyä lisätietoja
  • keskustella Kalenterista muiden käyttäjien kanssa.
Siirry foorumille