Send feedback om Google Kalender

Hvis du vil rapportere et problem eller fortælle os om noget, der mangler i Google Kalender, er du velkommen til at sende feedback til os.

Hvornår bør du sende feedback?

Ting, du kan sende feedback om:

• Hvis noget er i stykker eller ikke virker optimalt
  • Hvis du har forslag til ting, som skal føjes til Google Kalender

Sådan sender du feedback

Send så mange oplysninger om problemet eller forslaget som muligt i din feedback.

Vi kan ikke besvare al feedback enkeltvist, men vi bruger dine kommentarer til at forbedre Kalender til glæde for alle.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Gå til det område i Kalender, som du vil sende feedback om.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Support Support og så Send feedback
  4. Følg vejledningen til at skrive din feedback, og vis os, hvilken del af siden der er problemer med.
Få flere oplysninger om, hvordan du rapporterer upassende kalenderinvitationer og -begivenheder.

Besøg Kalender-hjælpeforummet

Vores forum for Kalender-brugere er nyttigt i følgende situationer:

• Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør noget
  • Hvis du vil diskutere Kalender med andre personer, der bruger det
Gå til forummet