Enviar suggeriments sobre Google Calendar

Si vols informar-nos d'un problema o avisar-nos que falta alguna funció a Google Calendar, envia'ns els teus suggeriments.

Quan es poden enviar suggeriments

Pots enviar-nos suggeriments quan:

• Alguna cosa falli o no funcioni bé.
  • Ens vulguis suggerir funcions per a Google Calendar.

Com es poden enviar suggeriments

Et recomanem que detallis tant com sigui possible el problema o suggeriment que tinguis.

No podem respondre individualment a cada suggeriment, però els utilitzarem per millorar Calendar per a tothom.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Ves a la zona de Calendar de què vols enviar suggeriments.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Assistència Assistència i després Envia suggeriments.
  4. Segueix les instruccions per escriure els suggeriments i indica'ns a quina part de la pàgina es troben els problemes.
Obtén més informació sobre com pots informar d'invitacions i d'esdeveniments inadequats del calendari.

Visitar el fòrum d'ajuda de Calendar

La comunitat d'usuaris de Calendar resulta molt útil per:

• Demanar instruccions.
  • Parlar sobre Calendar amb altres usuaris.
Ves al fòrum