Enviar suggeriments sobre Google Calendar

Si vols informar-nos d'un problema o avisar-nos que falta alguna funció a Google Calendar, envia'ns els teus suggeriments.

Quan pots enviar suggeriments

Pots enviar-nos suggeriments quan:

• alguna cosa falli o no funcioni bé;
  • ens vulguis suggerir funcions per a Google Calendar.

Com s'envien els suggeriments

Et recomanem que ens facis arribar tants detalls com sigui possible sobre el problema o el suggeriment.

No podem respondre individualment a cada suggeriment, però els utilitzarem per millorar Calendar.

1. Obre l'aplicació Calendar Calendar a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Envia suggeriments.
  3. Escriu els teus suggeriments i toca Envia Envia.

Informar d'invitacions o esdeveniments inadequats al calendari

Si veus una invitació o un esdeveniment sospitosos al calendari, marca'l com a contingut brossa.

Primer pas: marcar l'esdeveniment com a contingut brossa

Notes:

• No responguis a la invitació de l'esdeveniment des del telèfon. Segueix les instruccions de sota per marcar l'esdeveniment com a contingut brossa des de l'ordinador.
  • Quan informis d'un esdeveniment, tots els esdeveniments del mateix organitzador se suprimiran del teu calendari.

Com s'informa d'un esdeveniment:

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Fes doble clic a l'esdeveniment que vulguis marcar.
  3. A la part superior, fes clic a Més accions i, a continuació, Marca com a contingut brossa
Segon pas: canviar la configuració dels esdeveniments

Si no vols que els esdeveniments als quals no has respost es mostrin al calendari, pots canviar la configuració de Google Calendar.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, fes clic al menú de configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A la pestanya "General", fes clic a Configuració d'esdeveniments i, a continuació, Afegeix invitacions automàticament.
  4. Selecciona No, mostra només les invitacions a les quals he respost.