Enviar suggeriments sobre Google Calendar

Si vols informar-nos d'un problema o avisar-nos que falta alguna funció a Google Calendar, envia'ns els teus suggeriments.

Quan pots enviar suggeriments

Pots enviar-nos suggeriments quan:

• alguna cosa falli o no funcioni bé;
  • Ens vulguis suggerir funcions per a Google Calendar.

Com s'envien suggeriments

Et recomanem que detallis tant com sigui possible el problema o suggeriment que tinguis.

No podem respondre individualment a cada suggeriment, però els utilitzarem per millorar Calendar per a tothom.

1. Obre l'aplicació Calendar Calendar al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i després Ajuda i suggeriments.
  3. A la part inferior, toca Envia suggeriments.
  4. Escriu els teus suggeriments i toca Envia Envia.

Informar d'invitacions o esdeveniments inadequats al calendari

Consell: si veus una invitació o un esdeveniment sospitosos al calendari, marca'ls com a contingut brossa.

Primer pas: marcar l'esdeveniment com a contingut brossa

Important: quan informis d'un esdeveniment, tots els esdeveniments del mateix organitzador se suprimiran del teu calendari.

Com s'informa d'un esdeveniment:

1. Obre l'aplicació Calendar Calendar al dispositiu Android.
  2. Toca l'esdeveniment del qual vulguis informar.
  3. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Marca com a contingut brossa
  4. Per confirmar-ho, toca Informa

Segon pas: comprovar la configuració dels esdeveniments

Si no vols que els esdeveniments a què no has respost es mostrin al calendari, pots canviar la configuració de Google Calendar.
Per comprovar la configuració dels esdeveniments, ves a Google Calendar.

Visitar el fòrum d'ajuda de Calendar

La comunitat d'usuaris de Calendar resulta molt útil per:

• Demanar instruccions.
  • Parlar sobre Calendar amb altres usuaris.
Ves al fòrum