Visa dag, vecka eller månad

Kolla i din kalender för att ta reda på när du är upptagen eller tillgänglig.

Ändra kalendervy

När du har valt en ny vy blir den din standardvy tills du ändrar den.
  1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Välj en vy längst upp till höger: Dag, Vecka, MånadÅrSchema eller 4 dagar.

Ändra vyinställningar

Välj vilken dag din kalendervecka börjar, ange en anpassad vy och använd en alternativ kalender.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Inställningar följt av Inställningar längst upp till höger.
  3. Klicka på Visa alternativ till vänster.
  4. Välj inställningar. Ändringarna sparas automatiskt.
Viktigt: Kalendrarna sida vid sida fungerar inte för vecko- eller månadsvyn i Google Kalender.

Navigera i kalendern

Du kan flytta mellan datum på två sätt:

• Använd pilarna i det övre vänstra hörnet av kalendern för att flytta till nya datum i det förflutna eller framtiden.
  • Använd den lilla kalendern i det övre vänstra hörnet för att välja ett datum.

Gå tillbaka till dagens datum genom att klicka på I dag uppe till vänster.

Visa delade kalendrar

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Välj vilka kalendrar du vill visa till vänster:
    • Mina kalendrar: Kalendrar som du äger.
    • Övriga kalendrar i dagsvyn sida vid sida: Primära kalendrar för delade personer, rum eller gruppkalendrar. Delade kalendrar måste godkänna inbjudningar automatiskt.