Visa dag, vecka eller månad

Kolla i din kalender för att ta reda på när du är upptagen eller tillgänglig.

Öppna en viss dag

1. Öppna appen Google Kalender Kalender på en Android-mobil.
  2. Tryck på månadens namn längst upp till vänster. Till exempel januari Nedåtpil.
  3. Svep åt vänster eller höger om du vill bläddra till andra månader.
  4. Tryck på ett datum om du vill visa den dagens händelser.

Återvänd till idag: Tryck på Visa idag Händelse längst upp till höger.

Välj hur många dagar du vill visa

När du öppnar appen Kalender visas en lista med dina kommande händelser. Det går att växla vyer och visa antingen hela dagen eller flera dagar.
  1. Öppna appen Google Kalender Kalender på en Android-mobil.
  2. Tryck på Meny Meny längst upp till vänster.
  3. Välj en vy, till exempel Schema eller Månad. Om du vill se alla händelser, mål och påminnelser i en lista som är indelad i dagar väljer du Schema.

Ändra inställningarna

Lär dig att ändra dina kalenderinställningar, till exempel hur kalendern ser ut och vilken dag veckan ska börja på.