Se dag, uke eller måned

Sjekk kalenderen for å finne ut når du er opptatt eller tilgjengelig.

Endre kalendervisningen din

Når du har valgt en ny visning, blir dette den nye standardvisningen.
  1. Åpne Google Kalender på datamaskinen din.
  2. Øverst til høyre velger du en visning: Dag, Uke, MånedÅrOversikt eller 4 dager.

Endre visningsinnstillinger

Velg hvilken dag kalenderuken skal starte med, angi en egendefinert visning, eller bruk en alternativ kalender.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger  og så Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Alternativer for visning til venstre.
  4. Velg innstillingene dine. Endringer lagres automatisk.
Viktig: Visning av kalendere side om side fungerer ikke i uke- eller månedvisningen i Google Kalender.

Naviger i kalenderen din

Du kan bevege deg mellom datoer på to måter:

• Bruk pilene øverst til venstre i Kalender for å gå frem og tilbake mellom datoer.
  • Bruk den lille kalenderen øverst til venstre for å velge en bestemt dato.

Klikk på I dag øverst til venstre for å gå tilbake til dagens dato.

Vis delte kalendere

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Til venstre på skjermen velger du hvilke kalendere du vil vise:
    • Mine kalendere: Kalendere du eier.
    • Andre kalendere i dag-visning side om side: Hovedkalendere for personer, rom eller grupper som deler kalenderne sine med deg. Delte kalendere må godta invitasjoner automatisk.