Se dag, uke eller måned

Sjekk kalenderen for å finne ut når du er opptatt eller tilgjengelig.

Gå til en bestemt dag

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på Android-telefonen din.
  2. Trykk på navnet på måneden øverst til venstre. For eksempel «januar» Nedoverpil.
  3. Sveip til venstre eller høyre for å gå til andre måneder.
  4. Trykk på en dato for å se aktivitetene for den dagen.

Gå tilbake til i dag: Øverst til høyre trykker du på Gå til dagens dato Aktivitet.

Velg hvor mange dager du vil se

Når du åpner Kalender-appen, ser du en liste over kommende aktiviteter. Du kan bytte visning for å se hele dagen eller flere dager.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på Android-telefonen din.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Velg en visning, for eksempel Tidsplan eller Måned. For å se en liste over alle aktivitetene eller gjøremålene dine etter dag, velg Tidsplan.

Endre innstillingene dine

Se hvordan du endrer kalenderinnstillingene dine – blant annet kalenderens utseende og hvilken dag uken starter.