Je dag, week of maand bekijken

Controleer in je agenda of je bezet of beschikbaar bent.

Je agendaweergave wijzigen

Nadat je een nieuwe weergave hebt geselecteerd, wordt de weergave je standaardweergave totdat je deze wijzigt.
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Kies een weergave rechtsboven: Dag, Week, Maand, Jaar, Planning of 4 dagen.

Weergave-instellingen wijzigen

Kies op welke dag de kalenderweek begint, stel een aangepaste weergave in en gebruik een alternatieve agenda.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik aan de linkerkant op Weergaveopties.
  4. Kies je instellingen. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
Belangrijk: De agenda's naast elkaar werken niet voor de week- of maandweergave in Google Agenda.

Door je agenda navigeren

Er zijn twee manieren om te wisselen van datum:

• Gebruik de pijlen in de linkerbovenhoek van de agenda om naar recente datums in het verleden of naar datums in de toekomst te gaan.
  • Gebruik de kleine agenda in de linkerbovenhoek om een datum te selecteren.

Als je wilt terugkeren naar de datum van vandaag, klik je linksboven op Vandaag.

Gedeelde agenda's weergeven

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Kies aan de linkerkant welke agenda's je wilt weergeven:
    • Mijn agenda's: Agenda's die van jou zijn.
    • Andere agenda's in dagweergave naast elkaar: Primaire agenda's van gedeelde mensen, ruimten of groepsagenda's. Gedeelde agenda's moeten uitnodigingen automatisch accepteren.