Je dag, week of maand bekijken

Controleer in je agenda of je bezet of beschikbaar bent.

Naar een specifieke dag gaan

1. Open de Google Agenda-app Agenda op je Android-telefoon.
  2. Tik linksboven op de naam van de maand. Bijvoorbeeld Januari Pijl-omlaag.
  3. Veeg naar links of rechts om naar andere maanden te gaan.
  4. Tik op een datum om afspraken op die dag te bekijken.

Terugkeren naar vandaag: Tik rechtsboven op Vandaag bekijken Afspraak.

Kiezen hoeveel dagen je wilt weergeven

Als je de Agenda-app opent, zie je een lijst met je aankomende afspraken. Je kunt de weergave wijzigen om je hele dag of meerdere dagen te bekijken.
  1. Open de Google Agenda-app Agenda op je Android-telefoon.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Kies een weergave, zoals Planning of Maand. Als je al je afspraken, doelen en herinneringen wilt bekijken in een lijst die is opgesplitst per dag, kies je Planning.

Je instellingen wijzigen

Bekijk meer informatie over hoe je de agenda-instellingen kunt wijzigen, waaronder de manier waarop je agenda eruitziet en op welke de dag je week begint.